HIT NA INSTAGRAMU

Courteney Cox i Ed Sheeran snimili svoju verziju kultne plesne scene iz ‘Prijatelja‘

Ajme, molim te, ne tjeraj nas na to, komentirali su glumica i David Schwimmer kad ih je redatelj pitao bi li izveli ples pred publikom
 Screenshot/INSTAGRAM

Nedugo nakon što je publici premijerno prikazana nova epizoda TV serije "Prijatelji", Courteney Cox na Instagramu je predstavila novog plesnog partnera - Eda Sheerana. Njih dvoje su u kratkom videu izveli kultni ples brata i sestre Geller iz školskih dana, piše Hollywood Reporter.

Zvijezda serije "Prijatelji" izvela je plesnu scenu koju je prije gotovo 20 godina otplesala sa svojim filmskim bratom, Rossom Gellerom, kojega u seriji glumi David Schwimmer.

Cox i Sheeran videozapis su podijelili na svojim Instagram profilima, a njihova izvedba pregledana je nekoliko milijuna puta.

Kultni ples je iz desete epizode šeste sezone "Prijatelja", emitirane 16. prosinca 1999. U toj epizodi Ross i Monica žarko žele nastupiti pred kamerama u novogodišnjoj večeri Dicka Clarka, uvjereni da će u tome i uspjeti oživljavajući nešto što nazivaju plesnom rutinom iz svojeg djetinjstva. Epizoda se upravo zbog te scene naziva “The One With The Routine”.

Za sve koji se pitaju zbog čega Monicin i Rossov "rutinski ples" nije repriziran u sklopu posebnog okupljanja, redatelj Ben Winston pojašnjava da je bio predviđen, no u konačnici se zvijezde nisu mogle prisjetiti pokreta iz te plesne scene i nisu bile voljne izvesti ga ponovno pred publikom.

Na Winstonovo pitanje bi li voljeli izvesti "rutinski ples" pred publikom, i Schwimmer i Cox su mu gotovo uglas odgovorili: "Ajme, molim te, ne tjeraj nas na to".

No Courtney Cox ipak je odlučila obožavatelje počastiti rutinskim plesom, ali s novim partnerom, Edom Sheeranom, s kojim je dugogodišnja prijateljica.

Courteney je, naime, od 2013. godina u sretnoj vezi s Johnnyjem McDaidom, članom benda Snow Patrol, a upoznao ih je zajednički prijatelj - Sheeran. Prije njega bila je u braku s glumcem Davidom Arquetteom, s kojim je dobila danas 17-godišnju kćer Coco.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 09:52