JEZIVA PRIČA

Conor McGregor optužen za seksualni napad, procurili gnjusni detalji: ‘Srećom, nije mogao postići erekciju‘

Žena koja tvrdi da ju je MMA borac napao u WC-u tijekom NBA utakmice, iznijela je mučne detalje u pismu. On demantira teške optužbe

Conor McGregor

 Mike Ehrmann/Afp

Jednu od najvećih zvijezda UFC-a, Conora McGregora, žena s Floride optužila je za brutalan seksualni napad tijekom utakmice NBA lige prošlog vikenda.

I dok on negira sve, njezina je odvjetnica poslala na nekoliko adresa službeno pismo u kojem se detaljno opisuje sve što se, navodno, dogodilo iza scene velikog sportskog događaja.

U njemu, žena optužuje i druge ljude koji su pomogli McGregoru u strašnom činu nasilja jer su je "držali poput taoca".

Sve se dogodilo tijekom utakmice Miami Heata i Denver Nuggetsa, 10. lipnja, u Kaseya Centru u Miamiju. McGregor je tog dana bio poseban gost, a prije navodnog seksualnog napada, dogodio se incident u kojem je UFC borac dva puta udario maskotu Heata, Burnieja i čovjeka iza kostima poslao u bolnicu. No, bila je to šala koja je pošla po zlu.

image

McGregor i maskota Miami Heata

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

U pismima, kojih se dokopao New York Post, a koje je službeno poslala NBA-u, upravi Miami Heata i McGregoru, Ariel Mitchel odvjetnica navodne žrtve, tvrdi se da je žena koja se u gužvi razdvojila od prijateljice, na silu ugurana u jedan od "sanitarnih čvorova u dvorani". U tome su sudjelovali i ljudi iz osiguranja Miami Heata i NBA-ja, koji su ostali stajati na vratima i sprječavali ulazak u toalet.

McGregor, koji je bio sam u zahodu u tom trenutku, kako se navodi u pismu, izišao je iz jednog odjeljka, približio se ženi i na silu je poljubio.

image

Pismo odvjetnice navodne žrtve silovanja

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Žena tvrdi da ju je McGregor namjeravao silovati, no nije mogao održati erekciju. U dokumentu se detaljno opisuje što se dalje događalo.

- Žrtva je uspjela natjerati g. McGregora da prestane s napadom rekavši mu da mora mokriti - piše - Kada je pokušala mokriti, gospodin McGregor, umjesto da je pusti na miru i da joj privatnost, izvadio je svoj penis i gurnuo ga u usta žrtve. Ona ga je odgurnula, a on je tada pljunuo na nju i na svoj penis u očajničkom pokušaju da postigne erekciju.

Nakon toga ju je "pribio uza zid", piše dalje u dokumentu, pa "potrgao elastični pojas na njezinim hlačama i povukao ih prema dolje".

- Pokušao je gurnuti svoj penis u žrtvin rektum. Srećom, njegov penis je bio premekan da bi uspio dovršiti penetraciju - prenosi odvjetnica.

Navodna žrtva uspjela je pobjeći nakon što je više puta McGregora udarila laktom, a tvrdi da joj je u zahodu ostala torbica. Također, predala je policiji odjeću koju je imala na sebi tijekom navodnog napada.

I NBA i Miami Heat objavili su službene izjave u kojima potvrđuju da su primili pisma od odvjetnice te da potuzimaju odgovarajuće korake.

Preko svoje odvjetnice MMA borac negirao je sve optužbe.

image

Žena je predala odjeću koju je nosila tijekom navodnog napada

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- Optužbe su lažne. Gospodin McGregor ne da se zastrašivati - piše u izjavi njegove odvjetnice Barbare Llanes. Policija u Miamiju objavila je kako istražuje prijavu koju su dobili 11. lipnja, dan nakon utakmice.

- U ovom trenutku možemo samo potvrditi da Specijalni odjel za žrtve pri policijskoj upravi Miamija istražuje prijavu. S obzirom da se radi o aktivnoj istrazi neće biti dodatnih informacija do daljnjega - napisali su policajci.

Samo dan prije, Irac koji je nekoliko puta odlazio u sportsku mirovinu i vraćao se na scenu, objavio je kako on i njegova djevojka Dee Devlin čekaju svoje četvrto dijete.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 05:12