TREĆI PREKID

ČINI SE DA JE OVAJ PUT GOTOVO Turbulentna veza lijepe pjevačice s Kosova i kuhara pukla je, a to dokazuju i njihove tajnovite poruke na Instagramu

 
Dua Lipa i Isaac Carew
 Profimedia, Backgrid UK

Čini se da je veza Dua Lipe i Isaaca Carewa ovaj put uistinu gotova. Obožavatelji koji prate turbulentne uspone i padove ovoga celebrity ljubavnog para zacijelo su na njihove prekide i mirenja navikli, ali izvori bliski paru tvrde kako ne bismo trebali očekivati mirenje, piše Slobodna Dalmacija.

Kosovska pjevačica koja je svojim djelovanjem u prošloj godini popularnošću dostigla i prestigla kolegicu i sunarodnjakinju podrijetlom Ritu Oru, trenutno je toliko okupirana novim glazbenim projektima da joj upravo posao pomaže u prebolijevanju, kaže dalje isti izvor.

Nedavno su to potvrdile i Duine tajanstvene poruke na Instagramu. Za vrijeme boravka u Parizu posjetila ju je najbolja prijateljica Sarah, a njihovo je druženje zabilježeno i na "storyju" uz prilično indikativnu poruku: "Prijatelji su uvijek tu kada ih najviše trebaš...", popraćenu tužnim smajlijima.

View this post on Instagram

Bagels and Butthead

A post shared by Dua Lipa (@dualipa) on

Sutradan je njen, sada već bivši dečko, objavio post u kojemu ne skriva koliko mu je slomljeno srce i to grafički prikazuje - smajlijem. Obožavateljima i više nego dovoljno za zaključak da je u pitanju prekid.

No postoji i nešto osim emotikona što bi moglo ukazivati da je vezi došao kraj. Par se, naime, ne pojavljuje zajedno u javnosti ni na mrežama još od početka svibnja i Met Gale, a i tada su djelovali, kažu britanski stručnjaci za "žutilo" prilično hladno i distancirano.

Ni chef zaposlen u jednom od popularnijih londonskih restorana, a ni zanosna crnka, svoj ljubavni status potvrdili nisu. No forumi zaduženi za tračeve potvrđuju ono što je The Sun prvi prenio, a idu i korak dalje - prema njihovim izvorima vezu je okončala upravo 23-godišnja Lipa, a deset godina stariji kuhar taj je koji je ostao povrijeđen. Ovo je, podsjećamo, treći prekid ljubavnoga para, čini se i posljednji.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 22:48