GLASINE SU ISTINITE?

Cher ulazak u 2023. proslavila s 40 godina mlađim dečkom, svima je za oko zapeo jedan detalj

Na fotografijama se pjevačica smiješi dok je Edwards ljubi u obraz, a ona je na Twitteru napisala: ‘Sretna Nova godina, tatice‘

Cher i Alexander ‘AE‘ Edwards

 Twitter/Screenshot

Cher je u 2023. godinu ušla u društvu dečka Alexandera “AE” Edwardsa. Legendarna 76-godišnja pjevačica potaknula je još više glasina o tome da su ona i 40 godina mlađi glazbeni producent zaručeni objavivši na Twitteru fotografije na kojima se druže tijekom novogodišnje noći.

Na fotografijama se Cher radosno smiješi dok je Edwards ljubi u obraz. Prsten je u prvom planu, iako ga je pjevačica nosila na srednjem prstu, a ne na prstenjaku.

- Sretna Nova godina, tatice - napisala je Cher uz fotografiju.

Podsjetimo, Cher je priznala da shvaća kako njezina veza s 40 godina mlađim dečkom Alexanderom Edwardsom drugima izgleda "čudno", no naglasila je kako su oboje odrasli te "da ljubav ne poznaje matematiku".

- On je ljubazan, pametan, smiješan i ljubimo se kao tinejdžeri - napisala je pjevačica za Edwardsa s kojim je u vezi gotovo dva mjeseca, nakon što ga je upoznala tijekom Tjedna mode u Parizu.

Inače, Edwards je reper i potpredsjednik uprave Def Jam Recordsa. Radio je s mnogim velikim imenima poput Rihanne i Justina Biebera. Iako nije aktivan na društvenim mrežama, na Instagramu ga prati više od 200 tisuća ljudi. Također, bivši je dečko manekenke Amber Rose s kojom ima trogodišnjeg sina Slasha.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:48