NE GUBI VRIJEME

CHANDLER IZ 'PRIJATELJA' TRAŽI DJEVOJKE PUTEM INTERNETA Nakon što je okončao vezu s 21 godinu mlađom djevojkom, odlučio je pod hitno naći novu curu

 
 BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Zvijezda kultne serije "Prijatelji", Matthew Perry (50), odlučio je novu ljubav potražiti putem aplikacije Raya. Slavni glumac nedavno je prekinuo vezu s 21 godinom mlađom djevojkom Molly Hurwitz (29).

Kako pišu strani mediji, glumac nije dugo tugovao nego je krenuo u potragu za novom djevojkom te navodno koristi aplikaciju Raya kako bi pronašao novu partnericu.

"Matthew se vraća traženju cura na internetu i šalje im poruke. Dok je bio u vezi s Molly, odlučio je pobrisati svoj profil na toj aplikaciji, ali ga je odlučio ponovno aktivirati nakon prekida", ispričao je njegov poznanik medijima.

Glumac i agentica za talente prvi put "ulovljeni" su zajedno u restoranu u prosincu 2019. godine, a vezu su potvrdili u siječnju ove godine.

EXCLUSIVE: Actor Matthew Perry makes a rare outing looking disheveled with a mystery women after a romantic low key dinner date.
Mathew Perry co-starred with Jennifer Anniston on the tv show
MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 08:35