NOVI DATUM

Celine Dion zbog bolesti opet odgodila nastavak turneje, evo kad će nastupiti u Areni Zagreb

Pjevačica nastavlja liječenje od grčeva mišića, koji joj onemogućavaju nastup, no oporavak traje znatno dulje nego što se nadala

Celine Dion

 Promo

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda današnjice Celine Dion, nažalost iznova mora odgoditi europski dio svjetske turneje "Courage", u sklopu koje je trebala nastupiti 25. lipnja u zagrebačkoj Areni, a novi datum njezina velikog koncerta je 18. ožujak 2023. Pjevačica se i dalje bori sa zdravstvenim problemima, odnosno nastavlja liječenje od grčeva mišića, koji joj onemogućavaju nastup, no oporavak traje znatno dulje nego što se nadala. Inače, prije no što se pojavila pandemija u ožujku 2020., Celine Dion dovršila je prvih 52 nastupa na turneji, no bolest ju je onemogućila da odradi i ostatak koncerata.

- Jako mi je žao što moramo promijeniti planove za našu europsku turneju još jednom. Prvo smo morali prebaciti koncerte zbog pandemije, a sada su tu moji zdravstveni problemi zbog kojih moramo odgoditi neke koncerte, a nažalost, moramo neke i otkazati. Dobra vijest je da se osjećam malo bolje, ali ide jako sporo i to je frustrirajuće za mene. Moram biti u vrhunskoj formi kad sam na pozornici i iskreno, ne mogu dočekati. Ali, još jednostavno nisam spremna… Dajem sve od sebe da se vratim na razinu na kojoj moram biti kako bih mogla dati sto posto na svojim koncertima, jer to je ono što vi zaslužujete - vrlo je emotivno ispričala Celine Dion.

image

Celine Dion

Promo

U svojem najnovijem obraćanju publici i javnosti glazbenica je vrlo iskreno, poštujući svoju publiku, kojoj je zahvalna na strpljenju i lojalnosti, izrazila želju za što skorijim povratkom na pozornicu. Uz to, poslala je poruku mira i ljubavi, te podrške ljudima u Ukrajini sa željom da rat završi čim prije.

- Uvjeren sam da će se 18. ožujka 2023. u Areni Zagreb dogoditi dosad neviđen produkcijski i umjetnički spektakl! Upravo smo u Londonu na jednom kongresu na kojem sam sa Celininom menadžmentom i mogu potvrditi da svi s nestrpljenjem čekamo koncert u Zagrebu. Na ovom koncertu radim više od desetljeća, čekam je godinama. Svi joj želimo najviše zdravlja i ne sumnjamo kako će koncert u Zagrebu zauzeti posebno mjesto u sjećanju svih ljubitelja vrhunske glazbe - naglašava Alen Ključe, direktor Star produkcije i organizator zagrebačkog koncerta.

Kako najavljuju organizatori, koncert u zagrebačkoj Areni, 18. ožujka 2023. predstavlja jedinstvenu priliku za doživjeti nastup jedne od najpoznatijih i najcjenjenijih superzvijezda u povijesti pop glazbe, a već kupljene ulaznice vrijedit će za novi datum. Ipak, ako nekome novi datum ne odgovara, povrat za kupljene ulaznice može se zatražiti isključivo od petka, 29. travnja 2022. do ponedjeljka, 30. svibnja 2022. Ulaznice se vraćaju na prodajnom mjestu na kojem su kupljene, a oni koji su ulaznice kupili putem weba trebaju se obratiti na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.. Zahtjevi nakon navedenog termina neće biti uvaženi.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 23:37