STRASTVENA PROŠLOST

Catherine (51): ‘Poljubac princa Harryja bio je najstrastveniji koji sam doživjela. Kad me stisnuo uza zid...‘

Reality zvijezda otkrila je detalje kratke, ali strastvene romanse koja se dogodila kada je ona imala 34, a princ Harry 21 godinu

Princ Harry

 Ian Gavan/Afp

Britanski princ Harry dobro je poznat po razuzdanom stilu života tijekom svojih 20-ih, partijanju i druženju sa zgodnim djevojkama (ponešto od toga dogodilo se i kod nas, na Hvaru) i čini se da se o tome više nema ništa novo za otkriti. Harry se preobratio u ozbiljnog poslovnog čovjeka iz Kalifornije, supruga i oca dobrostojeće obitelji koji u slobodno vrijeme igra polo.

I dok svi čekaju njegove memoare i serijal o savršenom obiteljskom životu i nadaju se otkrivanju nekih sočnih tajni Windsora i kraljevskog dvora, javila se danas 51-godišnja reality zvijezda, s pričom koju princ gotovo sigurno neće spomenuti u biografiji.

Catherine Ommanney, jedna od kućanica iz reality serije ‘Real Housewives of DC‘ (‘Prave kućanice DC-a‘), kaže da su ona i Harry imali kratku (vrlo kratku) "stvar" u svibnju 2006. godine. Ona je tada imala 34, a Harry 21 godinu.

Catherine je za britanski The Sun ispričala sve o svojoj kratkotrajnoj kraljevskoj romansi, koja je uključivala piće s Harryjem u Art Baru u londonskom Chelseaju i noćnom klubu Eclipse u južnom Kensingtonu, te nastavak provoda u domu Harryjeva prijatelja u Chelseaju.

Plavuša je također izjavila kako sumnja da će njihovu vezu Harry spomenuti u autobiografiji "Spare", dugo iščekivanim i navodno jako bombastičnim memoarima princa koji izlaze 10. siječnja.

- Sumnjam da ću biti u Harryjevoj knjizi jer princ ne može pobjeći s 34-godišnjom majkom dvoje djece, to jednostavno nije prihvatljivo - rekla je Ommanney. Njezina priča uključuje sendvič sa slaninom, "najstrastveniji" poljubac života i poprilično je visoko na ljestvici groznih storija o ghostingu iliti jednostranom prekidu svake komunikacije i odnosa tako da se nestane iz nečijeg života poput duha.

- Otišli smo na kat u kupaonicu i počeli brbljati kao tinejdžeri, pjevajući u četkice za zube kao da su mikrofoni. Ušli smo u kadu obučeni i jedan od naših prijatelja je fotografirao na mom telefonu. Harry i ja otišli smo u kuhinju i napravio je izvrstan sendvič sa slaninom - prepričala je za The Sun - Dugo smo sjedili u kuhinji čavrljajući i oboje smo se hihotali. Počeli smo glumiti da se svađamo, pa smo se hrvali oko 15 minuta kad sam mu rekla da moram ići kući. Tada me podigao s poda držeći me za struk i stisnuo uza zid. Dao mi je najnevjerojatniji, najstrastveniji poljubac koji sam ikada doživjela u životu. Ostala sam potpuno bez riječi.

Rekla je kako je princ inzistirao da je odvede kući, domu koji je dijelila s kćerima Ruby i Jade, tada starima šest i osam godina i da su nastavili razmjenjivati poruke. Tjedan dana kasnije ponovno ga je vidjela u baru u Kensingtonu.

- Još jednom smo se poljubili i Harry je bio divan, govorio mi je kako sam lijepa. Sreli smo se još nekoliko puta, uvijek u barovima - dodala je.

Ipak, usprkos strastvenim poljupcima i komplimentima njihova veza završila je naglo i besmisleno. Catherine Ommanney rekla je kako je, nakon još dva spoja Harry promijenio broj telefona i to je bio kraj priče.

Nakon objave, ona je na društvenim mrežama napisala kako su u The Sunu pretjerali. No nije se žalila na sam sadržaj teksta - rekla je samo kako nije izjavila da je Harry bio njezin "toy boy" te kako su u uredništvu izabrali groznu fotografiju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 15:13