DUGOGODIŠNJA OPSJEDNUTOST

Britney Spears dokazala svoju opsjednutost princezom Dianom: Fanovi uočili jedan detalj u novom videu

U bizarnom videu koji je objavila posrnula glazbenica vidi se kako u svom dnevnom boravku ima uokvireni portret pokojne princeze Diane

Britney Spears ima fotografiju princeze Diane

 Instagram/Profimedia/

Dugogodišnje glasine kako je pjevačica Britney Spears potajno opsjednuta pokojnom princezom Dianom, prema tvrdnjama njezinih obožavatelja, konačno su potvrđene.

Naime, 41-godišnja Spears često je nazivana princezom popa, a u posljednjih godina nerijetko izražava empatiju prema princezi naroda, a uz to je u javnosti često uspoređivana s pokojnom pripadnicom kraljevske obitelji zbog njihovih problematičnih životnih okolnosti. Zbog toga neki obožavatelji smatraju kako posrnula pjevačica osjeća posebnu povezanost s tragičnim likom britanske princeze, koja je poginula 1997.

Nagađanja su se pokazala istinitima prošle subote kad je Spears na Instagramu objavila bizarni video u kojem pleše u svom dnevnom boravku ispred uramljenog portreta princeze Diane. Odjevena u kratku ružičastu haljinu, velike sunčane naočale i bijele čizme, američka je glazbenica zavodljivo plesala na kultnu pjesmu Cyndi Lauper "Girls Just Wanna Have Fun", a uz video je napisala: "Lijepa u ružičastom... danas", dodavši i emojije ružičastih mašni.

Pronicljiviji obožavatelji odmah su u pozadini primjetili Dianinu sliku u velikom ovalnom okviru, a zaredali su se i komentari poput: "Moje današnje raspoloženje je uokvirena slika princeze Diane u kući Britney Spears", ili pak "To što je Britney Spears obožavateljica princeze Diane tako je očito u njenom slučaju". Ipak, nije toliko čudno što Britney u Diani vidi srodnu dušu, s obzirom na to da je njezin život bio također u središtu pozornosti i uništen intenzivnim nadzorom i borbama s paparazzima. Još 2009., novinar Vanity Faira Steve Dennis napisao je članak pod naslovom ‘Veza Diane i Britney‘ u kojem je napisao: "U mnogim aspektima, ovo su dvije žene koje je slava progutala i definirala i ostavila izgubljenima kao privatne osobe unutar balona". A njih dvije dijele i zajedničkog prijatelja Sir Eltona Johna.

image

Britney Spears ima fotografiju princeze Diane

Screenshot Instagram/

U svibnju 2021. Spears je odala počast Diani na Instagramu nakon ponovnih kritika BBC-jevog intervjua za Panoramu iz 1995. za koji se tvrdi da je iskorištavao pokojnu princezu u ranjivom razdoblju njezina života. "Nikad nije željela biti kraljica. Htjela je biti srce naroda! Bila je klasa iznad... bila je pravi genij, od načina na koji je govorila do načina na koji je bila majka svojoj djeci. Bila je potpuno nesvjesna vlastite moći! 750 MILIJUNA ljudi gledalo je njezino vjenčanje na TV-u! Uvijek će je pamtiti kao jednu od najznamenitijih žena", podijelila je tada Britney sa svojih 29,9 milijuna pratitelja, uz klasičnu Dianinu fotografiju.

Poput Diane, koja je imala 36 godina kada je poginula, Spears je također otkrila da je njezin problematičan život bio tema BBC-jeve televizijske obrade, obzirom da je ta TV kuća objavila kontroverzni dokumentarac "The Battle For Britney: Fans, Cash and a Conservatorship" tjednima prije Spearsine objave. Britney je u to vrijeme sama kritizirala dokumentarac kao ‘licemjeran‘ u zasebnoj objavi na Instagramu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 00:49