OŠTRA REAKCIJA

Britney održala lekciju paparazzima: ‘Iskrivljuju moje tijelo i sprdaju se, to je sramotno!‘

Britney Spears se s dečkom Samom Ashgarijem na Havajima odmara nakon potresnog saslušanja na sudu, a paparazzi ih opsjedaju
Britney Spears i Sam Asghai na Havajima
 The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Britney Spears (39) se na Instagramu javila s Havaja, gdje odmara s dečkom, osobnim trenerom Samom Asgharijem (27), pa je paparazzima poslala oštru poruku.

- Ovdje nam je prilično ludo. Međutim, paparazzi znaju gdje sam i stvarno mi to nije zabavno. Bilo mi je prilično teško ići negdje jer se ova lica uvijek pojavljuju kako bi me fotografirala. Ali ne samo to... Iskrivljuju moje tijelo i sprdaju se s fotografijom. To je sramotno. Znam da moje tijelo nije savršeno, ali definitivno ne izgledam kako me prikazuju. To je bezobrazno i zlobno, pa vas ljubazno molim da se maknete – rekla je u videu.

Inače, na Havaje je Britney otišla odmoriti nakon iscrpnog svjedočenja na suđenju za slučaj u kojem pokušava vratiti pravo na upravljanjem svojom imovinom. Svim njezinim imetkom od Britneyjinog sloma, prilikom kojeg je i obrijala glavu, upravlja njezin otac. Ona je rekla da želi tužiti svoju obitelj i da nakon 13 godina želi svoj život natrag. Na suđenju je izjavila da ju je otac forsirao da radi stvari koje nije htjela raditi. Izvor blizak časopisu People je rekao da i njoj i Samu treba odmor, no Britney su paparazzi očito uspjeli opet izbaciti iz takta, iako je bila dobro raspoložena, pa je Sam na svoje društvene mreže stavljao videe na kojima se glupiraju u avionu na putu do Havaja.

image
The Image Direct/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

I nakon suđenja se obratila pratiteljima na Instagramu, objašnjavajući kako joj je upravo ta društvena mreža često bila slamka spasa.

- Ispričavam se što sam se pretvarala da sam dobro protekle dvije godine. Učinila sam to zbog svog ponosa i bilo mi je neugodno podijeliti što mi se događa. Ali iskreno, tko ionako ne želi imati zabavan Instagram? Vjerovali ili ne, pretvaranje da sam dobro zapravo je pomoglo. Pa sam odlučila objaviti ovaj citat danas jer, kako kažu, ako prolazite kroz pakao... Instagram je za mene bio cool mjesto na kojemu sam mogla dijeliti svoje prisustvo i postojanje. Mjesto na kojemu sam se osjećala kao da vrijedim unatoč onome što sam proživljavala... I hej, uspjelo je. Pa sam odlučila čitati još bajki - napisala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 00:10