CRAIGOV NASLJEDNIK?

Britanski glumac ponovno je u pregovorima za ulogu James Bonda: ‘Ne žele ga kao neprijatelja, već heroja‘

Iako je prethodna ideja odbačena, uloga James Bonda ponovno se razmatra nakon što je visoko rangiran u provedenim anketama

Idris Elba

 Patricia De Melo Moreira/AFP

Producentica franšize o Jamesu Bondu, 61-godišnja Barbara Broccoli, početkom ove godine potvrdila je da je Idris Elba u pregovorima za glavnu ulogu u naširoko filmu o popularnom tajnom agentu.

Naime, Elba je prethodno odbacio ideju da glumi slavnoga Bonda te je raspravljao da umjesto toga glumi negativca, ali glavna uloga u James Bondu ponovno se razmatra nakon što je visoko rangiran u anketama, navodi The Sun.

Izvor je rekao da je glumac bio jedno vrijeme u pregovorima da utjelovi lik Jamesa Bonda.

- Ponovno su započeli razgovori u vezi njega, da igra glavnu ulogu, jer su producenti shvatili koliko će biti popularan nakon provedene anekte u javnosti.

image

Idris Elba

Patricia De Melo Moreira/AFP

- Nisu ga htjeli vidjeti kao neprijatelja, žele ga kao heroja.

Broccoli je priznala da će trebati dugo vremena da se izabere zamjena za dugogodišnjega utjelovitelja trenutnog Bonda, slavnoga Daniela Craiga.

U razgovoru za Variety, izjavila je kako je to ipak velika odluka, odabrati glumca koji će preuzeti ulogu uglađenoga špijuna.

- Ne radi se samo o odabiru uloge. Radi se o potpunom promišljanju o tome kamo idemo.

Broccoli dodaje kako ‘šefovi Bonda’ ne žure s imenovanjem glumca jer žele dopustiti svima da uživaju u posljednjem Craigovom filmu ‘No Time To Die'.

Ostala imena povezana s ulogom slavnoga špijuna su Henry Cavill, Tom Hardy i Richard Madden.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. ožujak 2024 10:18