ČESTA PRAKSA

Britanska manekenka (50): ‘Platim djeci da odu iz kuće na sat vremena da se muž i ja možemo seksati‘

Također je iznijela svoje mišljenje da bi žene trebale redovito spavati s muževima - jer im to ionako oduzme samo pet do 10 minuta

Caprice

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Zvijezda britanskog showa 'Dancing on Ice', 50-godišnja manekenka i TV ličnost Caprice otkrila je za The Sun da često zna djecu poslati van iz kuće kako bi mogla uživati u seksu sa svojim suprugom Tyem Comfortom. Otkrila je da im da novac i kaže da im 'ne smetaju sljedećih sat vremena'.

Caprice i Ty imaju 8-godišnje sinove Jetta i Jaxa, a vjenčali su se 2019. godine. Caprice se također referirala na izjavu engleske glumice Helen Flanagan o tome kako sedam godina nije spavala u istom krevetu sa svojim zaručnikom Scottom Sinclairom jer se željela maziti sa svojom djecom te je tu izjavu nazvala 'ubojicom ljubavne veze'. Caprice smatra da bi parovi trebali imati vrijeme za sebe te inzistira na tome da 'seks održava vezu jakom'.

image

Caprice

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Ja sam nekoliko puta tijekom dana rekla svojim sinovima: 'U redu, mama i tata će sada izmjenjivati pusice! Neka nas nitko ne gnjavi sljedećih sat vremena' i dečki bi znali o čemu se radi. Imali smo čak i fazu u kojoj bismo im platili za to da nas ne ometaju. Dali bismo im nekoliko funti i rekli da se izgube. Bili su sretni jer bi dobili novac za slatkiše", rekla je Caprice.

Također je iznijela svoje mišljenje da bi žene trebale redovito spavati sa svojim muževima - jer im to ionako oduzme samo pet do deset minuta. "Ne smijete reći da ste umorne ili da vas boli glava, ne! Žrtvujte se, to vam je ionako pet do deset minuta posla", kaže Caprice koja je krasila oko 250 naslovnica magazina, uključujući Vogue, GQ i Cosmopolitan.

Kaže da ona i suprug redovito prakticiraju seks. "Muškarci su jednostavna bića - nahranite ih, udijelite im komplimente i seksajte se s njima i bit će sretni. To je najbolji način da se riješite stresa. Tijekom prvog lockdowna suprug i ja smo bili vrlo aktivni - a ja sam bila smirena i kreativna. Drugi lockdown nam je bio dosta stresniji, no sada smo na Ibizi i tu smo poput zečeva", dodala je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 13:23