KRALJEVSKA PREMIJERA

Britanci zaljubljeni u Cruisea zbog ovog poteza, uočili i Williamovu reakciju: ‘Tom se pretvorio u princa Šarmera‘

Nakon što je pružio ruku vojvotkinji Kate kao pomoć pri penjanju uz stube proglasili su ga princom Šarmerom

Vojvotkinja od Cambridgea i Tom Cruise

 Dan Kitwood/wpa Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia/Dan Kitwood/wpa Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia

Tom Cruise (56) totalno je raznježio Britance i značajno povećao postotak fanova na Otoku. Na premijeri filma 'Top Gun:Maverick', pokazao je da je kavalir starog kova kada je pružio ruku Kate Middleton (40), vojvotkinji od Cambridgea, dok se penjala stubama kina Empire u kojem se još od 1946. godine održavaju premijere filmova za članove kraljevske obitelji.

Cruise je s Kate i njezinim suprugom, princom Williamom (39) prošetao po crvenom tepihu, te ih upoznao s kolegicom i kolegama iz filma Jennifer Connelly, Jonom Hammom i Milesom Tellerom.

image

Miles Teller, Tom Cruise, princ William i vojvotkinja Kate na premijeri

Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia/Scott Garfitt/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kada su krenuli uza stube, Cruise je Kate ponudio pomoć, a ona je njegovu ispruženu ruku prihvatila. Gestu je primijetio i njezin suprug i reagirao poprilično čudnim izrazim lica. Svi se pitaju što je William u tom trenutku pomislio, ali i zašto on nije bio kavalir.

Toma hvale naveliko.

"On je uvijek džentlmen i nikada ne zaboravlja kako se treba ponašati u javnosti," napisao je jedan kraljevski fan na Twitteru.

Drugi je pak rekao: "Gospodin Tom Cruise savršeni gospodin. Princ William savršen spoj i vojvotkinja od Cambridgea Catherine ljepotica večeri.'

"Tom Cruise pretvorio se u princa Šarmera za prekrasnu vojvotkinju od Cambridgea," objavio je i treći.

Cruise koji je već dulje vrijeme u Velikoj Britanji, gdje je bio i jedan od prezentera na proslavi velikog jubileja kraljice Elizabete II. u Windsoru, a očigledno je da s vojvodskim parom (i budućim kraljem i kraljicom Ujedinjenog kraljevstva) ima mnogo zajedničkih tema i da se sjajno zabavljaju družeći se. S Williamom, recimo, može razgovarati i o zrakoplovstvu, jer je princ časnik britanskog vojnog zrakoplovstva i pilot helikoptera.

image

Princ William i supruga Kate s Tomom Cruiseom

Dan Kitwood/wpa Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia/Dan Kitwood/wpa Pool/Shutterstock Editorial/Profimedia

Kate je bila prava zvijezda glamurozne premijere, a o njezinu outfitu - uskoj crnoj u haljini spuštenih ramena Rolanda Moureta, clutch torbici Alexandera McQueena i zvjezdastim naušnicama britanske draguljarske kuće Robinson Pelham - svi oduševljeno pričaju. Kate je sigurno utjecala i na suprugov stajling - William je bio u baršunastom večernjem sakou Alexandera McQueena, svečanim smoking hlačama i baršunastim cipelama na kojima su izvezeni minijaturni borbeni avioni, što je bila zgodna posveta filmu.

Dežurni zlobnici primijetili su još jedan detalj: Kate je visoka 175 centimetara, a još je nosila cipele s visokom potpeticom. Tom Cruise (službeno) visok je 170 centimetara. Pa, ipak, dok su stajali na Leicester Squareu bili su, naizgled, podjednako visoki ili je razlika bila neznatna.

- Što je u cipelama, Tome? - sarkastično pitaju u komentarima i u nekim medijima.

S obzirom na to da se glumčeva visina često mijenja i prilagođava ženama s kojima je na crvenom tepihu, vjerojatno su u pitanju ulošci koji mu pomažu da malo naraste.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:14