NOVA SEZONA

Brazilac i u 36. u zavidnoj formi, a bivša se i dalje ne miri s tim što ju je ostavio zbog nećakinje: ‘Umirem iznutra‘

Brazilski nogometaš pokazao je da je i dalje u sjajnoj formi, a njegova bivša supruga i dalje se ne miri s prekidom

Iran Angelo, Camila Angelo i Hulk

 Instagram

Poznati nogometaš Givanildo Vieira de Sousa, poznatiji kao Hulk, bio je jedan od najplaćenijih nogometaša na svijetu. No i sada, u 36. godini, pokazuje impresivnu formu dok se priprema za novu sezonu. Brazilac se nakon 15 godina izbivanja vratio u domovinu, gdje igra za Atletico Mineiro. Napadač je pomogao klubu da vrate titulu 2021., zabivši 36 golova. Najnovije objave na Instagramu pokazuju da je i dalje u dobroj formi.

Hulk se prvo proslavio u Portu, kojem se pridružio 2008., a s njima je osvojio deset velikih naslova, kao i Europsku ligu 2011. Njegovih 35 golova te godine obilježili su boravak u Europi, a na kraju je prešao u Zenit.

Rusi su iskeširali oko 60 milijuna funti, a Hulk im se ‘odužio‘ tako što je u četiri godine postigao 75 golova u 144 nastupa, prije nego što je otišao u Kinu. Pet sezona proveo je u Shanghai SIPG-u, gdje mu je godišnja plaća iznosila nevjerojatnih 16 milijuna funti, a onda se vratio u Brazil.

No, Hulk je dospio na medijske naslovnice i zbog načina života izvan nogometnih terena. Ostavio je svoju suprugu Iran Angelo, s kojom je bio više od desetljeća i s kojom je dobio troje djece, zbog njezine nećakinje Camile. Eksplozivni ljubavni trokut doveo je do toga da se našao na udaru velikih kritika.

"laži i nelojalnost su poput noževa. Režu nam meso, tjeraju nas da krvarimo, sušimo se, malo umiremo iznutra. Ali za one koji imaju Boga u svojim životima, ovo umiranje znači ponovno rođenje. Ponovno se rađam sa svakim preživljenim razočaranjem i svakom razotkrivenom laži jer me Isus učinio snažnom", izjavila je Iran Angelo, prenosi Mirror.

Posebne kritike uputila je svojoj nećakinji Camili Angelo, koja sada ima i dijete s njezinim bivšim suprugom.

"Toj sam djevojci dala sve još od trenutka kad je stigla na ovaj svijet. Toliko sam puta žrtvovala svoje snove zbog nje kako bi ona mogla ostvariti svoje. I tu ne govorim samo o materijalnim stvarima jer njih je lako nekome dati kad imaš novca. Govorim o ljubavi, pažnji, poštovanju... svemu. Ona je znala moje slabosti, nesigurnosti, bol, strahove i imala je moju bezuvjetnu ljubav. Upravljala je mojim životom, a za mene je sve što je govorila bilo dobro, ispravno, etično. Smatrala sam je savršenom u svemu i govorila sam joj o svom životu. Ako sam pogriješila, Bože, to je bilo zato što sam je previše voljela i vjerovala joj", izjavila je ogorčena Iran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 13:10