VRTOGLAVA CIFRA

Brad Pitt prodao raskošno imanje na kojem je živio s Angelinom Jolie: ‘Seli se kako bi bio bliže novoj djevojci‘

Glumac je prvobitno kupio imanje za 1,7 milijuna dolara, a sada ga prodaje za čak 39 milijuna dolara

Brad Pitt

 Image Press Agency/Nurphoto Via Afp

Holivudski glumac Brad Pitt (59) prodao je raskošno imanje u Los Angelesu na kojem je živio s bivšom suprugom, poznatom glumicom, Angelinom Jolie (47) te njihovom djecom.

Pitt je prvobitno kupio kuću za 1,7 milijuna dolara, a sada ju prodaje za čak 39 milijuna dolara. Raskošno imanje ima plesnu dvoranu, skate park, kino, garažu za motocikle, kamenu kuću i jezero.

image

Imanje Brada Pitta u Los Angelesu

No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/No Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite./backgrid/backgrid Usa/profimedia

Slavni oskarovac koji je nekretninu stavio na tržište u siječnju za 45 milijuna dolara sada ju je odlučio prodati jer se navodno želi preseliti zbog svoje nove romanse s instruktoricom fitnessa, Ines de Ramon (29).

image

Brad Pitt i Ines de Ramon

Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/backgrid Usa/profimedia

- Brad je svima govorio da su on i Ines službeno par. Oboje žele poduzeti sljedeći korak. Ines trenutno prolazi kroz razvod, ali to im nije stalo na put da nastave svoju vezu, objasnio je prethodno izvor.

Razvod slavnoga para, Brada i Angeline, još nije finaliziran, a prodaja imanja dolazi usred njihove bitke oko skrbništva nad njihovom djecom i vlasništva nad francuskom vinarijom.

Upoznali su se na snimanju hit filma “Gospodin i gospođa Smith” iz 2005., tijekom svoje dugogodišnje veze dobili su šestero djece, a vjenčali su se 2014.

image

Brad Pitt i Angelina Jolie u filmu "Gospodin i gospođa Smith"

Regency Enterprises/New Regenc/Collection Christophel Via Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 04:43