ZANIMLJIV MODNI IZBOR

Brad Pitt na promociji novog filma u Berlinu privukao pažnju neobičnom kombinacijom: Otkrio je i rijetko viđene tetovaže

Jedna slika na nogama zvijezde je lice nosoroga, a druga ljudska lubanja, no što mu one osobno predstavljaju te dvije tetovaže nije poznato

Brad Pitt 

 John Macdougall/Afp

Brad Pitt bez sumnje odlično izgleda u svemu što odjene, a pažnju je dodatno privukao njegov modni izbor na berlinskoj projekciji njegova nadolazećeg filma "Bullet Train". Tako se 58-godišnji Pitt odlučio za lepršavu smeđu suknju s odgovarajućim sakoom i ljubičastom lanenom košuljom na kopčanje. Izgled je upotpunio s vojničkim čizmama, otkrivajući svoje potkoljenice - i nekoliko tetovaža koje rijetko pokazuje.

Zvijezda ima dosta tetovaža, ali ih ne pokazuje često, pogotovo ne na crvenom tepihu.

image

Brad Pitt

John Macdougall/Afp

Čini se, piše Page Six, da je jedan dizajn lice nosoroga, a drugi ljudska lubanja, a koje je osobno značenje te dvije tetovaže za glumca, nije poznato. Među tetovažama na Pittovim rukama nalazi se pak izraz "absurdities de l‘ exist" (francuski za "život je apsurdan"), inicijali njegove djece, obris Ledenog čovjeka Ötzija i Rumijev citat "Postoji polje, izvan svih predodžbi ispravnog i lošeg, tamo ćemo se sresti".

Na njegovom tijelu je i dosta tetovaža posvećenih bivšoj supruzi Angelini Jolie, uključujući odgovarajući sanskrtski dizajn u čast njihovom sinu Maddoxu, škrabotinu na leđima koju je napisala glumica i njezin datum rođenja na kmerskom jeziku na donjem dijelu trbuha.

image

Zazie Beetz, David Leitch, Kelly McCormick, Joey King, Brian Tyree Henry, Brad Pitt i Aaron Taylor-Johnson na crvenom tepihu

John Macdougall/Afp

Iako su Pitt i Jolie oboje tetovirani, glumac je ranije izjavio kako ne bi želio da njegova djeca krenu njihovim stopama.

"Već me pitaju za tetovaže", rekla je Jolie u intervjuu 2014., otkrivši da je Maddox već tražio tetovažu, a Zahara je tada bila samo znatiželjna oko cijele te priče.

"Kako da kažem ne? Posebno je teško tatama i djevojčicama. Iz nekog razloga, muškarci postaju malo osjetljiviji kada se kći tetovira", izjavila je tada Jolie.

Inače Pittov novi film "Bullet Train" prati pet ubojica u vlaku, a svima su dodijeljene različite (ali povezane) misije. U njemu osim Pitta glume Sandra Bullock, Joey King, Zazie Beetz i Bad Bunny.

image

Brad Pitt

John Macdougall/Afp
image

Brad Pitt pozira na crvenom tepihu s Joey King i Zazie Beetz

John Macdougall/Afp
image

Brad Pitt

John Macdougall/Afp
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 01:09