SUPER-PAR LJETA

Bomba zatresla Italiju: oženjena nogometna superzvijezda ljubi najljepšu novinarku svijeta!?

Zlatan Ibrahimović i Diletta Leotta navodno su nedavno viđeni u restoranu na Sardiniji gdje je ona slavila svoj 29. rođendan
Diletta Leotta
 Profimedia

Prema pisanju talijanskog časopisa Chi, koje su prenijeli mnogi svjetski mediji, oženjeni švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović (38) navodno se tijekom ljeta zbližio s talijanskom televizijskom voditeljicom streaming platforme DAZN Dilettom Leottom (29).

Nogometaš i voditeljica navodno su nedavno viđeni u restoranu na Sardiniji gdje je Leotta slavila svoj 29. rođendan. Chi piše da je Leotta rođendan slavila s prijateljima, bratom i Ibrahimovićem. Časopis također piše o večeri u restoranu Sottovento na Smaragdnoj obali na sjeveru Sardinije. Ibrahimović je u njemu večerao s prijateljima, a Leotta im se pridružila.

image
Marco Iacobucci/Ipa/Pa Images/Profimedia

Kao šlag na torti, Chi je napisao da se Ibrahimović povjerio prijatelju i rekao mu da između njega i Leotte postoji "iskra".

Ti su navodi bili dovoljni da ih Chi proglasi "neočekivanim parom ljeta".

image
Insidefoto/Ddp Usa/Profimedia

Portal Di Lei pak piše da je Leottin tajanstveni prijatelj otkrio da je Ibrahimović na Sardiniji predstavljao kao "samac".

Ibrahimović i Leotta upoznali su tijekom snimanja reklame za fitness aplikaciju Buddyfit koje su odradili tijekom karantene zbog pandemije koronavirusa, piše The Sun.

image
Ipa/Ddp Usa/Profimedia

Ibrahimović je već 18 godina u braku sa švedskom manekenkom Helenom Seger (49) s kojom ima dva sina - Maximiliana (13) i Vincenta (12).

image
Zlatan Ibrahimović
Marco Luzzani

Leotta je sve do nedavno bila u vezi s talijanskim boksačem Danieleom Scardinom, no ta je veza okončana. Par se, izgleda, razišao bez veće drame.

image
Mimmo Carriero/Ipa/Pa Images/Profimedia

"Diletta je najbolje što mi je život dao. Ne bacam se po podu. Boksač sam. Primio sam udarac, ona me ostavila. Na Sardiniji sam, kao i ona, ali nažalost, nismo zajedno", rekao je Scardina prije šest dana za portal Tips for Women.

image
Gian Mattia D‘alberto/Lapresse/Profimedia

The Sun piše da je Ibrahimović nedavno komentirao jednu Leottinu objavu na društvenim mrežama. "Trening završen. Sad je vrijeme za uživanje i odmaranje... međutim, pripremi se jer je uskoro na tebi red", napisala je voditeljica. Nogometaš je to prokomentirao: "Što radiš na tom krovu, Diletta? Nemoj zabušavati!"

Ibrahimović je početkom kolovoza snimljen kako sa suprugom jahtom plovi Mediteranom.

image
Obitelj Ibrahimović na ljetovanju početkom kolovoza
CRY-MA/The Photo One/Profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
31. ožujak 2024 21:04