OPORAVAK S OBITELJI

Bliski prijatelj otkrio zdravstveno stanje Kate Middleton: Zna se i gdje ju je William odveo nakon operacije

Kate Middleton se ‘oporavlja‘ i napustila je Windsor prvi put nakon operacije

Princ William i Kate Middleton

 Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

Bio je ovo tjedan u kojem britanska kraljevska obitelj nije baš spavala mirno, a Buckinghamska palača u ponedjeljak je objavila da je kralju Charlesu dijagnosticiran rak.

Princeza od Walesa, Kate Middleton, također je imala problema sa zdravljem pa je prije više od tri tjedna bila podvrgnuta ‘uspješnoj‘ planiranoj operaciji abdomena. Sada se oporavlja.

Kao jasan znak njena oporavka, pridružila se svom suprugu, princu Williamu, i njihovo troje djece dok su jučer ujutro krenuli na polugodišnji odmor na imanje Sandringham u Norfolku, gdje se i kralj oporavlja.

"Catherine se dobro oporavlja. Veselila se promjeni okoliša te će se moći opustiti u Norfolku dok se djeca zabavljaju s Williamom", rekao je prijatelj vojvotkinje za Daily Mail.

image

Princeza od Walesa, Catherine Middleton

James Whatling/The Mega Agency/Profimedia/James Whatling/the Mega Agency/profimedia

42-godišnja princeza prije 12 je dana otpuštena iz londonske klinike gdje je provela gotovo dva tjedna.

U jedinom priopćenju Kensingtonske palače o njezinom zdravlju, glasnogovornik je 17. siječnja rekao da je, ‘na temelju trenutačnih liječničkih savjeta, malo vjerojatno da će se vratiti javnim dužnostima prije Uskrsa‘.

Glasnogovornik nije iznio pojedinosti o prirodi njezine operacije, ali su izvori izvijestili da nije riječ o raku.

Otkako je izašla iz bolnice Catherine je bila u Adelaide Cottageu, obiteljskom domu s četiri spavaće sobe u Windsor Home Parku.

Njezina djeca, princ George (10), princeza Charlotte (8) i princ Louis (5) pohađaju školu Lambrook udaljenu 15 minuta vožnje u Berkshireu. Jučer su im počeli praznici u trajanju od tjedan dana.

Zanimljivo je da princ Harry nije bio pozvan u Sandringham i morao se zadovoljiti 45-minutnim sastankom sa svojim ocem i maćehom, kraljicom Camillom, u Clarence Houseu u srijedu, dok je Catherinina obitelj mogla vidjeti kralja u Sandringhamu.

image

Kralj Charles i Kate Middleton

Profimedia/

Kralj je započeo svoj ‘raspored redovitih tretmana‘ u utorak, iako dužnosnici palače nisu dali detalje o kojoj vrsti raka se točno radi.

Catherine i njezina obitelj odsjest će u Anmer Hallu, njihovoj kući s deset spavaćih soba na imanju Sandringham.

Na dobrotvornoj akciji održanoj ranije u srijedu, William je zahvalio javnosti na ‘ljubaznim porukama podrške‘. "Svima nam to jako puno znači", poručio je okupljenim gostima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. ožujak 2024 21:22