VIRALNI VIDEO

Bizarni prizori u showu Kafansko veče: ‘Kraljica bakšiša‘ raspametila obožavatelja, dao joj je i svoj Rolex

Zorana Mićanović zvijezda je emisije, a nadimak joj je ‘kraljica bakšiša‘ jer tvrdi da si je od njega prije punoljetnosti uspjela kupiti stan

Prizor iz viralno videa snimljenog tijekom showa ‘Kafanska veče‘

 Screenshot/

"Kafansko veče", megapopularni folk show u organizaciji televizije OTV Valentino koja se fokusira na "kafansku", tj. balkansku glazbu, i dalje oduševljava tisuće u publici, ali i milijune diljem interneta. Jedna od glavnih zvijezda ove serije koncerata je Zorana Mićanović, poznata i kao "kraljica bakšiša".

Naime, Zorana je nedavno otkrila da je zahvaljujući brojnim nastupima i “debelim bakšišima” uspjela kupiti stan u Beogradu prije svoje punoljetnosti, a video koji trenutačno kruži internetom i skuplja milijune pregleda potvrdio je da i dalje uživa status "kraljice bakšiša". Tijekom jednog od nastupa, Zorana je usred pjesme pred punim rasplesanim klubom toliko raspametila jednog od obožavatelja u prvom redu da joj je raspjevani mladić poklonio svoj skupocjeni sat, odnosno, skinuo ga sa svoje i stavio ga na njenu ruku.

@kafansko.vece Ovo se ne dešava često 😂 Ali ovo je pravi kafanac ❤️ #kafanskoveče #zoranamicanovic #rolex ♬ original sound - kafansko.vece

Zorana je nastavila zabavljati ekipu, a mladić koji je ostao bez svog Rolexa i dalje je, uz novčanicu od 100 kuna na svom čelu, nastavio plesati uz balkanske hitove.

Podsjetimo, Zorana Mićanović javnosti je postala poznata nakon što se natjecala u emisji Zvezde Granda, ali nedavno, točnije, 2021. godine, njena pjesma "Sikter" bila je u YouTube trendingu regije duže vrijeme.

U moru komentara ipak prevladavaju oni koji kažu da je cijeli skeč namješten, da je sat sigurno lažan, te da mu ga je kasnije možda i vratila.

‘Kafansko veče‘ je inače nedavno punilo domaće medije nakon što je na snimanje emisije uživo pohrilo više tisuće Zagrepčana, zbog čega je na Velesajmu nastala ogromna gužva.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 08:29