MEGAN FOX I MACHINE GUN KELLY

Bizarne zaruke proslavili ispivši krv: ‘Zajedno smo prošli kroz pakao i rekla sam - da!‘

Znam da je tradicija imati jedan prsten, ali ja sam htio da to budu dva, rekao je Machine Gun Kelly o nakitu koji je darovao Megan Fox

Megan Fox i Machine Gun Kelly

 Screenshot/INSTAGRAM

Megan Fox (35) i Machine Gun Kelly (31) jednoipolgodišnju vezu okrunili su zarukama. Glumica je ovu sretnu vijest s pratiteljima na Instagramu podijelila u srijedu, objavivši video intimne prosidbe. Na snimci se vidi kako glazbenik kleči pred četiri godine starijom partnericom.

- U srpnju 2020. sjedili smo ispod ovoga stabla banjana. Tražili smo magiju. Nismo bili svjesni boli s kojom ćemo se zajedno suočiti u tako kratkom, frenetičnom vremenskom razdoblju. Bili smo nesvjesni truda i odricanja koje će ovaj odnos zahtijevati od nas, ali opijeni ljubavlju...

Godinu i pol dana kasnije, nakon što smo zajedno prošli kroz pakao i smijali se više nego što sam to ikad mogla zamisliti, pitao me hoću li se udati za njega. I baš kao u svakom životu prije ovoga, kao i u svakom koji će uslijediti, rekla sam 'da'... I onda smo ispili krv - on moju, ja njegovu - napisala je Megan na Instagramu.

A Machine Gun Kelly je na svom profilu pokazao očaravajući prsten od dijamanta i smaragda, koji je dizajnirao u suradnji sa Stephenom Websterom.

- Znam da je tradicija imati jedan prsten, ali ja sam htio da to budu dva - smaragd je dragi kamen prema mjesecu Meganina rođenja, a dijamant je moj rodni kamen - postavljeni su na dvije magnetske trake od trnja koje se spajaju, baš kao dvije polovice iste duše koja tvori nejasno srce - našu ljubav - objasnio je glazbenik.

Ovo su druge zaruke za Megan Fox, koja je do 2020. godine bila u braku s glumcem Brianom Austinom Greenom, s kojim je dobila tri sina. Machine Gun Kelly nije se ženio, ali ima 12-godišnju kćer Casie iz veze s Emmom Cannon.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 09:24