FATALNA COURTENEY

Bivši suprug Monice iz ‘Prijatelja‘ otkrio: ‘Plakao sam kad smo se seksali... Mislio sam na nju‘

Iako su Courteney Cox i David Arquette objavili da se rastaju 2010., njihov je razvod finaliziran tek 2013. godine
Courteney Cox i David Arquette, 2009.
 Mark Ralston

Glumac David Arquette, bivši suprug Courteney Cox, priznao je kako se rasplakao nakon prvog seksa s drugom ženom, koji je uslijedio nakon razvoda od zvijezde serije "Prijatelji" s kojom je proveo 11 godina u braku.

Njihov je brak trajao od 1999. do 2010., a godišnjica razvoda navršava se ovaj tjedan. U intervjuu koji je 49-godišnji Arquette dao kratko nakon rastanka, otkrio je kako je doživio slom boreći se da zaboravi intimnost koju je dijelio s bivšom suprugom. U razgovoru s radijskim voditeljem Howardom Sternom ispričao je pak kako je pokušaj vođenja ljubavi s drugom za njega tada bio potpuno "nova stvar".

image
Courteney Cox, 1994.
Courtesy Everett Collection/Everett/Profimedia

"Nakon prve djevojke s kojom sam spavao... Nekoliko dana kasnije... Plakao sam. Bio je to kraj svih intimnosti koje sam dijelio sa suprugom. Bila je to nešto novo. Kao da sam sve prethodno maknuo sa strane", iskren je bio Arquette, a druga žena o kojoj govori vjerojatno je konobarica Jasmine Waltz.

Iako su Courteney Cox i David Arquette objavili da se rastaju 2010., njihov je razvod finaliziran tek 2013. godine, a sama vijest o kraju njihova braka izazvala je šok u svijetu showbusinessa. Od tog trenutka, bivši su supružnici krenuli svatko svojim putem, no ostali su u prijateljskim odnosima, prvenstveno zbog svoje danas 16-godišnje kćeri Coco.

image
David Arquette i Courteney Cox u filmu "Scream 2"
Dimension Films

U razgovoru je Arquette otvoreno pričao i kako su u to vrijeme on i Cox bili sve manje intimni, što je na koncu i dovelo do raspada braka. Nakon razvoda je to, također u intervjuu sa Sternom, objasnio riječima: "Nismo se seksali, prošlo je otprilike četiri mjeseca ili više. Ona se jednostavno nije željela zbližiti na taj način. Znala je da me time razje****, a uz to mi je i poručila da 'radim što god mislim da moram'. U biti je rekla da sam slobodan viđati se s drugima".

Bivši supružnici u to su vrijeme brak okončali i zajedničkom izjavom za javnost.

image
"Friends: The Reunion"
Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

"Složili smo se da se privremeno razdvojimo i to već traje neko vrijeme. Zadovoljni smo granicama koje smo jedno drugom postavili tijekom razdoblja razdvajanja i nadamo se da će nam naši prijatelji, obitelj, obožavatelji i mediji također pokazati poštovanje, dostojanstvo, razumijevanje i ljubav u ovom vremenu", objavili su Cox i Arquette.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. ožujak 2024 23:49