MARC I NADIA

Bivši ne želi zaostajati: Poznati pjevač zaručio se samo mjesec dana nakon što je J. Lopez objavila zaruke

Zaručio se samo mjesec dana nakon što je i njegova bivša supruga objavila svoje zaruke s Benom Affleckom

Marc Anthony i Nadia Ferreira

 Instagram

Pjevač Marc Anthony zaručio se samo mjesec dana nakon što je i njegova bivša supruga Jennifer Lopez objavila svoje zaruke s Benom Affleckom. Prije dva mjeseca 53-godišnji je Anthony na svom Instagramu objavio kako je u vezi s 30 godina mlađim modelom iz Paragvaja Nadiom Ferreirom, a pred Miss Universe je sa skupocjenim dijamantnim prstenom i pitanjem da postane njegova supruga kleknuo tijekom večere u restoranu Sexy Fish na Floridi.

Nadia je veselu vijest objavila na Instagramu još tijekom večeri, a da su zaručeni bilo je jasno iz fotografije na kojoj se vidi Marcova ruka preko njezine na kojoj blista poveći prsten. Pored slike je napisala: "zaručnička zabava!!!" uz emotikone prstena. I dok će lijepoj Nadiji to biti prvi brak, Anthony je po tom pitanju puno iskusniji. Prvo je bio u braku s portorikanskom glumicom Dayanarom Torres s kojom se vjenčao 2000. i s kojom ima dvojicu sinova.

Dayanara i Marc razveli su se 2004., a iste godine je pjevač uplovio u bračnu luku s Jennifer Lopez s kojom ima blizance Emme i Maxa. Razvod je uslijedio 2014., a iste je godine Anthony oženio model Shannon De Limu s kojom se razišao 2017.

Iako nisu bili u braku, s bivšom partnericom Debbie Rosado dobio je kćer Ariannu koja je rođena 1994. a uskoro je par posvojio i sina Chasea. Marc i Debbie u vezi su bili od 1990. do 1996. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 18:27