OSTALI SU PRIJATELJI

Bivši muž pružio podršku Jennifer Aniston nakon što je otkrila detalje svoje višegodišnje borbe s neplodnošću

Theroux i Aniston bili su u braku od 2015. do 2018., a on je samo jedna od mnogih slavnih osoba koje su joj uputile podršku

Jennifer Aniston i Justin Theroux

 Sara De Boer/Instar Images/Profimedia

Američki glumac i redatelj Justin Theroux iskazao je podršku svojoj bivšoj supruzi, Jennifer Aniston, nakon što je otkrila da je godinama neuspješno pokušavala začeti dijete te da je prolazila kroz IVF u svojim kasnim 30-ima i 40-ima.

53-godišnja zvijezda serije “Prijatelji” na Instagramu je podijelila nekoliko fotografija svoje naslovnice Allurea.

“Kraj jedne ere. Hvala Allureu što me učinio licem s naslovnice njihovog zadnjeg tiskanog izdanja,” napisala je u opisu fotografija.

51-godišnji Theroux komentirao je objavu tako što joj je ostavio u komentaru dva emojija - jedan ‘pozdrav šakom‘ i ‘srčeko‘. Njegov komentar brzo je prikupio više od 2000 lajkova, a sama objava prikupila je više od pet milijuna lajkova.

image

Justin Theroux dao podršku bivšoj Jennifer Aniston

Instagram/jennifer Aniston/

Theroux i Aniston bili su u braku od 2015. do 2018., a on je samo jedna od mnogih slavnih osoba koje su joj uputile ljubav i podršku nakon što je progovorila o ovoj bolnoj temi.

"Sve te godine i godine nagađanja... Bilo mi je jako teško", rekla je za Allure te dodala da joj je bilo teško čitati sve te tračeve i nagađanja o njezinoj trudnoći, kao i tome da su je neki optuživali da joj je karijera važnija od toga da postane majka.

"Prolazila sam kroz teške trenutke, umjetne oplodnje, pila sam kineske čajeve, sve sam pokušavala. Dala bih sve da mi je netko rekao: ‘Zamrznite jajašca. Učinite si uslugu.‘ Nisam uopće razmišljala o tome, i sad je kasno. Prošao voz", rekla je glumica te dodala da ju je uvijek smetalo što su mediji pisali da nikada nije željela djecu.

image

Brad Pitt i Jennifer Aniston

Mark Avery/Zuma Press/Profimedia/Mark Avery/zuma Press/profimedia

"To su bile čiste laži. Ne daj Bože da je žena uspješna i da nema dijete. A razlog zašto me moj suprug ostavio, zašto smo prekinuli i okončali naš brak, bio je taj što mu nisam mogla dati dijete... U ovom trenutku nemam što skrivati", rekla je iskreno glumica, koja je također bila u braku s Bradom Pittom, a koju također želi stati na kraj tvrdnjama da je ‘sebična‘ i da joj je stalo samo do ‘karijere‘.

image

Jennifer Aniston i Justin Theroux

Kevin Dietsch/Upi/Profimedia

Otkrila je i da se nakon ovog priznanja osjeća kao ‘da je izašla iz hibernacije‘ te ‘ne žali zbog načina na koji su se stvari odvijale‘.

Aniston i Theroux započeli su vezu 2011., a zaručili su se godinu dana kasnije na njegov 41. rođendan. Vjenčali su se 2015. u njihovoj kući u Los Angelesu, a razveli su se dvje i pol godine kasnije nakon što su zaključili da su ‘dvoje različitih ljudi‘, kako su tada otkrili izvori bliski bivšem paru. Ipak, i nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 15:11