ŠOKANTNO ISKUSTVO

‘Bivši mi je bio fini kršćanin, a nakon prekida sam ga našla kako dahće ispod mog kreveta. Uzeo mi je i četkicu‘

On joj je priznao da se tjednima skrivao ispod njenog kreveta te da je prskao njezinu sobu svojom kolonjskom vodicom

Libby Cleaves

 Screenshot Tiktok

Jedna je žena doživjela traumatično iskustvo nakon što je otkrila da je bivši dečko špijunira ispod njezina kreveta, i to tjednima nakon njihova prekida.

Libby Cleaves iz Atlante podijelila je svoju horor priču na TikToku i objasnila kako je riješila taj slučaj.

Rekla je kako je počela izlaziti s "finim kršćaninom" prije nekoliko godina te da su zajedno otišli u crkvu i međusobno su si upoznali prijatelje.

"Upoznala sam mu roditelje i stvari su postale ozbiljne. Počeli smo planirati brak i budućnost", nastavlja otkrivati dalje u videu, koji je postao hit na društvenim mrežama.

image

Libby Cleaves

Screenshot Tiktok

Nakon toga su stvari krenule krivo te su prekinuli. "Čujem disanje ispod mog kreveta i saznajem da me tjednima već uhodi i koristi moju četkicu za zube", rekla je Libby i šokirala mnoge.

Otkrila je i da je prekinula s njim jer ga nije smatrala dovoljno 'emocionalno inteligentnim'. "Kada sam mu to rekla i objasnila mu da se naša veza ne može nastaviti, samo me pogledao i rekao: 'OK.' Jedne noći sam čula stvarno jako glasno disanje i tada sam se osvrtala po svojoj spavaćoj sobi, a kada sam pomaknula stvari ispod kreveta, pronašla sam ga tamo - kako gleda u mene", ispričala je djevojka.

On joj je priznao da se tjednima skrivao ispod njenog kreveta te da je prskao njezinu sobu svojom kolonjskom vodicom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:53