BRAK S TERMINATOROM

Bivša žena Arnolda Schwarzeneggera otvoreno o rastavi: ‘Išla sam u samostan, šutjela o nevjeri‘

Shriver je u epizodi navedenog podcasta objasnila da je ponovno procijenila ‘svaki aspekt‘ svog života nakon skandala

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver 2003. godine, dok su još bili u braku

 Hector Mata/Afp

Poznata novinarka Maria Shriver potražila je savjet u samostanu nakon rastave od slavnoga glumca Arnolda Schwarzeneggera 2011. godine, piše Page Six. Tijekom gostovanja u podcastu ‘Making Space‘ otvoreno je progovorila o razgovoru koji je vodila s časnom sestrom iz jednog zatvorenog samostana, a priznala je da je nakon tog razgovora ‘jecala‘.

image
William Volcov/Brazil Photo Press Via Afp

U podcastu “Making Space” se 67-godišnja Shriver prisjetila kako joj je spomenuta časna sestra rekla da "ne može doći živjeti ovdje, ali da ima dopuštenje izaći i postati Maria". Bivša prva dama Kalifornije priznala je da prije razgovora "nikada sebi nije dala dopuštenje da spozna svoje osjećaje, da bude ranjiva, da bude slaba ili da je bace na koljena". Umjesto toga, govorila je da je "svijet zaslužan za to".

Shriver se prisjetila i kako je pri napuštanju samostana naknadno sebi dala "dopuštenje da počne učiti".

image

Maria Shriver fotografirana prošle godine

Profimedia/Clint Brewer Photography/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Naime, njen i Schwarzeneggerov razvod dospio je na naslovnice nakon što je glumac, koji sada ima 75 godina, priznao da ju je varao s njihovom kućnom pomoćnicom, Mildred Patricijom Baenom, desetak godina ranije.

Schwarzenegger i Baena začeli su dječaka po imenu Joseph, koji sada ima 25 godina, a Arnold navodno nije bio svjestan da je Josephov otac sve dok njihov sin nije postao tinejdžer.

Nakon što je Schwarzeneggerova "izdaja" izašla na vidjelo, Shriver je podnijela zahtjev za razvod u srpnju 2011., no nije bio okončan sve do prosinca 2021. godine.

U srpnju iduće godine, porota je odlučila da bivša dopisnica "Datelinea" ima pravo na polovicu novca koji je njezin bivši muž zaradio tijekom njihova braka.

image

Arnold Schwarzenegger i Maria Shriver, 1999.

Profimedia

Shriver i zvijezda "Terminatora" su prije razvoda dobili četvero djece: 33-godišnju Katherine, 31-godišnju Christinu, 29-godišnjeg Patricka i 25-godišnjeg Christophera.

Iako je Shriver šutjela o nevjeri svog bivšeg supruga nakon što je tražila "poštovanje i privatnost", Schwarzenegger se tom temom pozabavio u svojim memoarima nazvanima "Total Recall" iz 2013. godine. Dvije godine kasnije, rekao je Howardu Sternu da je "situacija bila teška" za njegovu djecu.

- Dogodilo se i sada moramo shvatiti kuda dalje, zar ne? - rekao je tada bivši guverner Kalifornije, koji je priznao i ljubavnu vezu s Brigitte Nielsen. Što se tiče djece, Katherine i Patrick su se o preljubu 2011. godine izjasnili putem Twittera.

- Malo usporavanje na životnoj cesti. Srećom, imamo hummere, proletjet ćemo ravno preko njih - napisao je Patrick.

Njegova starija sestra dodala je kako ovo definitivno nije lako, ali cijeni njegovu ljubav i podršku pri oporavku i kretanju naprijed u životu. Zaključila je kako će uvijek voljeti svoju obitelj.

Shriver je u epizodi navedenog podcasta objasnila da je ponovno procijenila "svaki aspekt" svog života nakon skandala.

Pitala se koja je bila njena uloga i što je mogla učiniti bolje te objasnila kako je učinila sve što je tada mogla.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 19:23