OTVORILA DUŠU

Bivša Travisa Barkera oplela po njemu i Kardashiankama: ‘On je ženskaroš, a one nek se je*u, odvratna obitelj!‘

Shanna Moakler je progvorila o odnosu s bivšim suprugom i kako njegova nova veza utječe na njihovo dvoje djece

Shanna Moakler o Travisu Barkeru i Kardashiankama

 Instagram; Profimedia/

Shanna Moakler nazvala je svog bivšeg supruga Travisa Barkera „ženskarošem“ i prozvala Kardashiane da je rastavljaju od njezine djece. Travis je sada, naime, u vezi s jednom od klana Kardashian - Kourtney.

U isječku nadolazeće epizode podcasta Bunnie XO „Dumb Blonde“, Moakler je progovorila o svom propalom braku s bubnjarom Blinka-182 Barkerom.

„Njegovo piće je problem. Njegovo ženskarenje, njegova ovisnost“, ispričala je o ocu svoje djece Landona (20) i Alabame (18), s kojim od 2008. više nije u vezi. Osim njih, Moakler ima kćer Atianu (24) s bivšim partnerom Oscarom De La Hoyom.

@xomgitsbunnie Drops tomorrow on my Patre0n or WEDNESDAY ON ALL STREAMING PLATFORMS 🎙️👱‍♀️ #dbpodcast #shannamoakler ♬ Carousel - Blink-182

Potom je kritizirala Kardashiane rekavši da joj se „ne mora sviđati ta je*ena obitelj“.

„Je*ite se, ta obitelj. Odvratni su. Makla sam se da se ne mogu vezati uz moju djecu mrzeći mene“, rekla je Moakler o klanu Kardashian-Jenner.

„Idite, radite ono što trebate i kada budete spremni, ja ću biti ovdje i bezuvjetno vas voljeti", rekla je o svojoj djeci. “A ja ću biti ovdje kao vaša majka i čekat ću. I to je ono što sam učinila.“

„Postoje ljudi koji ne vole tu obitelj, ne gledaju njihov je*eni show i nije ih briga što Kim [Kardashian] radi sa svojom guzicom“, rekla je o Kardashianima. Ispričala je i kako je Travis otkako je s Kourtney pokušavao biti „super tata“. On je s novom partnericom nedavno dobio prvo zajedničko dijete.

image

Travis Barker i Kourtney Kardashian

Dimitrios Kambouris/Getty Images/Profimedia/Dimitrios Kambouris/getty Images/profimedia

Moakler, koja je glumila u reality showu „Meet The Barkers“ sa svojim bivšim tijekom njihova braka, rekla je da su njezina djeca isprva bila „zaljubljena“ u Kardashiane.

„Mislim da je sve to bilo puno blještavila i slave i da su ih gledali na TV-u, a sada njihov tata hoda s jednom i oni će biti u seriji. I mislim da su se time zadivili“, ispričala je. Dodala je kako njezinoj djeci kupuju darove i idu s njima na događaje.

image

Travis Barker i Shanna Moakler na MTV Movie Awards 2005. godine

Sbm/Picturelux/Hollywood Archive/Profimedia/Sbm/picturelux/hollywood Archive/profimedia

„Ja im to ne mogu dati. Ja to nemam. Nemam pristup tome. Nemam novca za to. Ne mogu vam kupovati Pradu svaki drugi tjedan i tako to. Ja ne. Ne mogu to učiniti. Moja kuća nije vila poput Travisove. Nemam kino. Nemam vozila za golf da ih vozite vi, djeco“, dodala je bivša pobjednica Miss New Yorka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 11:22