NOVI MEČ

Bivša supruga Borisa Beckera: ‘On je narcisoidni egoist. Kad sam ga ostavila, spavala sam na klupi‘

U intervjuu za njemački Bild Lily Becker tvrdi da joj je nekadašnji teniski as konstantno bio nevjeran i da je želi uništiti

 Boris Becker i Sharlely Lilly Kerssenberg 

 Matthew Stockman/Getty Images/Profimedia/Matthew Stockman/getty Images/profimedia

Nekadašnji nizozemski model Sharlely ‘Lilly‘ Becker(47) progovorila je o svojoj burnoj vezi s Borisom Beckerom (55) i tvrdi kako ju je šesterostruki pobjednik Grand Slama želio uništiti.

Osramoćena teniska legenda u nemilosti je nakon što je prošle godine završio u britanskom zatvoru zbog skrivanja imovine vrijedne 2,5 milijuna funti i proglašenja bankrota. Becker se nedavno vratio u Njemačku nakon što je prijevremeno pušten iz zatvora i tvrdi da se promijenio i "popravio".

Međutim, njegova druga supruga, kojoj je djevojačko prezime Kerssenberg, s kojom je bio u braku devet godina od 2009. do 2018. i s kojom ima sina Amadeusa (13), sada je u šokantnom intervjuu u njemačkom Bildu iznijela nove kritike na račun umirovljenog prvaka Wimbledona.

image

Lilly Becker tvrdi da je morala spavati na klupi

Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Backgrid/backgrid Uk/profimedia

U razgovoru za Bild opisala ga je kao "narcisoidnog egoista", tvrdeći da je tijekom njihove veze konstantno bio nevjeran.

- Ostavila sam ga 2018. i on mi to nikad neće oprostiti. Ne ostavljaš Borisa Beckera. Od tada me želi uništiti. - rekla je Lilly te Ispričala je kako nije imala ni centa kod sebe i nije znala što da učini.

- Prvu noć proveli smo na klupi u kafiću - dodala je.

Dvodijelni dokumentarni film, ITVX-a pod naslovom "Boris Becker: Uspon i pad", koji premijeru ima 13. srpnja, prema najavama donosi insajdersku priču o životu bivše teniske zvijezde, a u njemu sudjeluju i mnogi njegovi prijatelji i bivši treneri.

I Lily Becker dobila je priliku stati pred kameru, a prisjetila se i jednog neugodnog incidenta iz 2008. godine kada je saznala da je Becker, s kojim je malo prije toga prekinula vezu, zaručen s drugom ženom, Alessandrom Meyer-Wölden.

image

Boris Becker i Lilly

Exclusivepix Media/Zuma Press/Profimedia/Exclusivepix Media/zuma Press/profimedia

Kada je to čula proučila je tko je zaručnica i shvatila da je žena mlađa od nje i jako lijepa.

- To je bilo porazno. Nikad se nisam osjećala tako ružno, staro i neželjeno. - izjavila je bivša gospođa Becker. Tada je odlučila otići na Ibizu i pokušati zaboraviti Beckera.

- Probala sam svaku gljivu, svaki alkohol, svaku drogu na Ibizi. Nisam se mogla dovoljno napiti da ga zaboravim. - priznala je.

Kada su tenisačeve zaruke s Meyer-Wölden propale, Lilly i on su se pomirili i vjenčali se 2009. godine.

U razgovoru za Bild rekla je kako zna da se Becker boji što ne može utjecati na sadržaj dokumentarca.

- Navikao je da može upravljati i manipulirati drugima. Ali neću mu dopustiti da mi stavi brnjicu, čak i ako opet krene na mene sa svojim odvjetnicima. - objasnila je - Ostavila sam ga jer više nisam mogla podnijeti njegove laži i loš karakter. Nisam dobila odgovore na svoja pitanja... Jednostavno se više nije dobro ponašao prema meni.

image

Lilly Becker sa sinom Amadeusom na ljetovanju 2022.

Imp Features/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Imp Features/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Becker još nije reagirao niti na njezine izjave, niti je išta rekao o dokumentarnom filmu, no njemački mediji javljaju da je naložio svojim odvjetnicima da prouče film.

A što se tiče Liliy, svojim prijašnjim izjavama osramoćeni tenisač i sportski komentator govorio je kako tvrdnje njegove bivše supruge "nisu uvijek istinite ili pravno točne".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 02:44