PRODAVALA NJEGOVE GAĆE

Bivša seks-domina otkrila detalje druženja s Harryjem: ‘Znala sam oduvijek da voli starije žene‘

Carrie Royale, koja je s princom bila na zloglasnoj zabavi u Las Vegasu 2012. gdje su ga slikali golog, komentirala je knjigu ‘Spare‘

Carrie Royale sa slavnim gaćama koje joj je navodno poklonio princ

 Larry Flynts Hustler Club/mega/The Mega Agency/Profimedia/Larry Flynts Hustler Club/mega/the Mega Agency/profimedia

Bivša striptizeta i domina poznata pod imenom Lady Dominique, koja je prije 20 godina bila na raspojasanoj lasvegaškoj zabavi u društvu britanskog princa Harryja i njegove ekipe, ponovno je, u danima prije objave njegove knjige "Spare" dobila priliku za medijsku promociju.

Carrie Royale (51) se za britanski tabloid "The Daily Star" prisjetila trenutaka provedenih s tada 27-godišnjim princom koji je, nakon što su procurile golišave fotografije, dospio na naslovnice širom svijeta i izazvao bijes na otoku i u kraljevskoj obitelji.

image

Princ Harry na razuzdanoj zabavi

Lma/Bauer Griffin/Profimedia/Lma/bauer Griffin/profimedia

Priča se našla i u knjizi "Spare", a prema detaljima koji su dospjeli u javnost ovih dana, Harry piše kako su ga prijatelji u "Gradu grijeha" jedva odvratili od ideje da na stopalu tetovirati kartu Bocvane, afričke zemlje koja mu je jako prirasla srcu. Nakon toga su pozvali "četiri ili pet" članica hotelskog osoblja "te dvije djevojke koje su upoznali za stolovima za black Jack" u njegov apartman. Doduše, imao je loš predosjećaj oko djevojaka s black Jacka. Princ koji je tada bio poznat po poprilično razuzdanom stilu života, pristao je igrati biljar u svlačenje.

Carrie Royale i druge pridošlice na zabavi nisu poimence spomenute u knjizi, no ona se dobro sjeća te noći.

- Podivljao je kad smo ja i još devet djevojaka pozvane u njegov apartman - prisjetila se Royale koja se javila iz svojeg doma u SAD-u.

- Odveli su nas u taj ogromni VIP apartman. Kada smo stigle, stvari su se već zakuhale, s hrpom pića i glazbom. Već su započeli partiju biljara na skidanje. Harry je već bio gol i nasmijan trčao uokolo. Tako gol grlio je ljude i iz nekog razloga govorio da bi mu netko trebao dati bijelu rukavicu kako bi se mogao pretvarati da je Michael Jackson.

Harry je baš nju odveo u svoju spavaću sobu, a ona smatra da je to zato što je rođena u Velikoj Britaniji.

image

Svjetski mediji bili su prepuni fotografija golog princa

Hugo Philpott/Upi/Profimedia/Hugo Philpott/upi/profimedia

- Govorio mi je kako misli da je nevjerojatno što je upoznao nekoga iz Engleske u Vegasu i rekao mi je da imam prekrasne oči. - ispričala je - Nosila sam haljinu preko bikinija na vezanje. Haljina je ubrzo spala i ostala sam samo u bikiniju. On je već bio gol i nije imao što skinuti. Ljubili smo se dvadesetak minuta, nakon čega je rekao: "Bilo je jako lijepo". Vratili smo se i pridružili drugima. Tada su već i drugi bili goli. Ne bih to nazvala orgijama, bila je to zafrkancija, zadirkivanje i zabava.

Plavuša tvrdi da od seksa nije bilo ništa jer se "muškarcima ne događa puno dolje kad su popili onoliko koliko je on popio".

Živopisna Carrie je, inače, u kolovozu prošle godine, na aukciji u Las Vegasu, tražila kupca za gaće koje joj je navodno princ poklonio te vruće noći, te haljinu i kupaći kostim koje je sama nosila. Nadala se da će na strasti nekog kolekcionara, ludog za Windsorima ili barem samo Harryjem, zaraditi oko milijun eura.

- Harry je postao jako dosadan, što je prava šteta. Kad je tulumario u Vegasu svi su voljeli njega i njegov smisao za zabavu. Barem su ove hlače podsjetnik na to kakav je bio kad je bio zabavan princ - prenio je njezin glasnogovornik tada njezine riječi britanskim medijima.

- Šteta što je ovih dana sav utučen i ozbiljan. Čak i kao oženjen otac dvoje djece, još uvijek bi s vremena na vrijeme, trebao raspustiti kose ili barem ono što je od njih ostalo.

Tada je rečeno i da je Carrie tijekom svoje karijere nekoliko puta koristila Harryjeve gaće u svojim nastupima, a neko su vrijeme one bile izložene u Muzeju erotskog naslijeđa u Las Vegasu. Nažalost, nije poznato je li zaradila silan novac kojem se nadala ni gdje se povijesne gaća trenutno nalaze.

Ona danas radi kao filmska i televizijska producentica u vlastitoj produkcijskoj kući. Na njezinom Instagramu piše da živi glasno i mijenja svaki prostor u koji uđe.

Komentirala je i dio knjige "Spare" u kojem Harry otkriva kako je izgubio nevinost sa starijom ženom.

image

Carrie Royale, bivša striptizeta i domina, danas producentica

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

- Nasmijala sam se kada sam to pročitala. Kada sam ga upoznala pisalo se da sam puno mlađa nego što sam bila jer sam zapravo imala 41 godinu. Tako da sam oduvijek znala da on voli "pume" - kazala je.

Royale, koja se nekad zvala Carrie Reichert bila je velika priča u žutim medijima i 2018. godine, nekoliko tjedana prije raskošnog vjenčanja Sussexovih. Tada se pisalo kako je Meghan Markle ostavila princa zbog njegove lude prošlosti. Sve je krenulo time da su se, kako su pisali "InTouch" i drugi tračerski listovi, princ i njegova zaručnica odlučili pozabaviti svim svojim indiskrecijama iz prošlosti i najdubljim tajnama prije no što krenu pred oltar.

- Meghan je pitala Harryja ima li nešto što bi trebala znati - rekao je kao i uvijek neimenovani izvor za "InTouch", a on je odlučio priznati sve, pa i tu ludu noć 2012. godine. Inzistirao je da nije spavao ni s kim i da je to bila samo pijana zafrkancija. Ali Meghan je "totalno poludjela". Točnije, bila je toliko bijesna da je otišla u SAD kako bi se "ohladila i preispitala" svoju vezu s njim.

Carrie se i tom prilikom u razgovoru za "InTouch" prisjetila te divlje noći. Priča nije bila puno drugačija nego ova sadašnja - rekla je da je "bilo vruće" i da se Harry dobro ljubi.

U to je vrijeme na svojem profilu na Instagramu poručila pratiteljima da, ako stoje u redu u supermarketu, neka pogledaju stalak s novinama i nabave svoje primjerke s njezinom pričom.

"Svijetu nikad dosta ove moje priče, baš sam sretnica" napisala je tada i dodala gomilu zgodnih, prigodnih hashtagova - #princeharryandcarrie #coverandcenterfold #vegasparty #carrieroyale #whathappensinvegas #weddingcrisis #Whoops".

"InTouch" je tada tvrdio kako je Meghanina majka Doria Ragland uspjela nagovoriti glumicu da riješi stvari sa svojim budućim suprugom.

"Rekla joj je da je najsretnija djevojka na svijetu i da ne brine! Doria je istaknula da i Meghan imala prošlost te da je bila u braku. Meghan je telefonirala Harryju i plačući mu rekla da ga voli i da se vraća" pisao je "InTouch". Harry se, pak, povjerio starijem bratu Williamu i šogorici Kate s kojima je tada bio u jako dobrim odnosima te se još nisu tukli i trgali si ogrlice u kuhinji skromnog doma Sussexovih.

U svakom slučaju, Harry i Meghan su se vjenčali 19. svibnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 13:25