REPUTACIJA NEVJERNOG

Bivša Playboyeva zečica tvrdi: ‘Justin Timberlake prevario je slavnu glumicu sa mnom! Nije htio ispasti mlakonja‘

Justin Timberlake je trenutno u braku s Jessicom Biel, ali u javnosti je više puta u svojim vezama optuživan za nevjeru

Justin Timberlake i Zoe Gregory

 Profimedia; Instagram/zostarzz//

Bivši Playboyjev model Zoe Gregory tvrdi da je jednom bila s pjevačem Justinom Timberlakeom dok je on tek počeo izlaziti s glumicom Cameron Diaz.

Lijepa plavuša (49) otkrila je Daily Mailu da je upoznala Timberlakea (43) na zabavi u Playboy vili i da je ona njemu prišla. Gregory tvrdi da ju je on prvo odbio i tvrdio da je bio s Diaz, ali kad ga je ona dalje uvjeravala i rekla da „Charliejev anđeo” nije s njim sada, on je pristao.

„Nije htio ispasti mlakonja. Povukli smo se, skinuli do njegovih gaća i počeli se zabavljati.”

image

Zoe Gregory

Instagram/zostarzz/

Dodala je kako se ona i Timberlake „nisu seksali”, ali su se navodno mazili i ljubili.

Ranije je Gregory javno otkrila još jednog zauzetog muškarca s kojim je bila, a radi se o Alexu Rodriguezu. Tijekom 2019. tvrdila je da je Rodriguez izmjenjivao s njom poruke seksualnog sadržaja, i to samo nekoliko tjedana prije nego što je zaprosio pjevačicu i glumicu Jennifer Lopez.

„Bio je kao prljavi pas. Činio se kao siromašan i napaljen tip. Ako je to radio sve do trenutka kad ju je zaprosio, to nije stvarno fer”, rekla je svojedobno Gregory za The Sun.

Trenutno „optuženi” Timberlake nema jasnu povijest veza i ljubavi. Britney Spears optužila ga je da ju je varao nekoliko puta tijekom njihove tri godine duge veze.

Pop princeza (42) o tome je pisala u svojim bestseler memoarima „The Woman in Me” koji su izašli u listopadu 2023. Navodi kako joj je Timberlake bio nevjeran s „drugom poznatom osobom”. Kružile su priče da se radi o Nicole Appleton iz engleske ženske grupe All Saints jer su viđeni kako se zajedno vraćaju u njegov hotel u Londonu 2000. godine, dok je on još uvijek bio sa Spears.

image

Justin Timberlake i Britney Spears

Lucy Nicholson/Afp/Profimedia/Lucy Nicholson/afp/profimedia

Pisalo se i o tome da je Britney bila „bijesna od ljubomore” kada je pronašla Tonyu Mitchell, tada pop zvijezdu u usponu, u krevetu svog dečka Timberlakea. Timberlake je prekinuo sa Spears preko poruke kad je saznao da je ona njega prevarila s koreografom Wadeom Robsonom.

Pjevač je prekinuo s Diaz (51) 2007. godine, a samo nekoliko tjedana nakon viđen je kako razgovara s Jessicom Biel na dodjeli Zlatnih globusa, što je navodno razbjesnilo Cameron Diaz, ali nije jasno je li Timberlake imao nešto s Biel dok je još bio s Diaz.

image

Justin Timberlake i Cameron Diaz

Schroewig/cs/Dpa/Profimedia/Schroewig/cs/dpa/profimedia

Potom je ušao u vezu s Biel, ali pričalo se 2010. kako ju je prevario s Olivijom Munn. On je sve te optužbe negirao. Timberlake i Biel su se vjenčali 2012. i imaju dvoje djece zajedno.

U studenom 2019. bivši član muškog benda uhvaćen je kako se drži za ruke sa svojom tada kolegicom Alishom Wainwright izvan seta kad su snimali film u New Orleansu, a ispričao se zbog toga na Instagramu.

image

Jessica Biel i Justin Timberlake

Xavier Collin/image Press Agency/The Mega Agency/Profimedia/Xavier Collin/image Press Agency/the Mega Agency/profimedia

„Prije nekoliko tjedana sam pogriješio, ali bit ću jasan, ništa se nije dogodilo između mene i moje kolegice. Previše sam popio te večeri i kajem se zbog svog ponašanja. Trebao sam znati bolje”, poručio je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. travanj 2024 14:59