SVE JE PROVJERILA

Bivša Petea Davidsona našla utjehu u zvijezdi ‘Stranger Thingsa‘: Tijekom šetnje nije odoljela ni njegovoj pozadini

Novi par je viđen u New Yorku kako hoda ruku pod ruku, a Chase je tu i tamo potapšala Joea za stražnjicu

Joe Keery i Chase Sui Wonders 

 Profimedia/

Njezin bivši dečko Pete Davidson, što poznavatelje njegova ljubavnog opusa neće niti najmanje iznenaditi, već je započeo novu vezu i to sa zvijezdom "Outer Banksa" Madelyn Cline, no sada se čini da je i Chase Sui Wonders odlučila krenuti dalje. Chase, 27-godišnja glumica, kako se nagađa, sprijateljila se sa zvijezdom serije "Stranger Things" Joeom Keeryjem. Wonders je tako viđena u New Yorku, piše Daily Mail, s 31-godišnjim glumcem i glazbenikom kako hodaju ruku pod ruku, a Chase je tu i tamo zezantski potapšala Joea za stražnjicu. Dvije filmske zvijezde pozirale su i za zajednički selfie.

image

Chase Sui Wonders i Joe Keery

Brosnyc/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Brosnyc/backgrid/backgrid Usa/profimedia

Chase je novu romansu započela dva mjeseca nakon izvješća da su ona i Pete Davidson raskinuli vezu započetu u prosincu 2022. Kada su se nakon prekida sreli na setu horor-komedije "Bodies Bodies Bodies", prema tvrdnjama izvora kako navodi Us Weekly, "među njima nije bilo zle krvi ili bilo kakvih neprijateljstava". Dok su bili zajedno vrlo malo su govorili o svom odnosu.

"Razgovaramo o svemu i vrlo smo otvoreni jedno prema drugom i čini se da je ono što se događa u našoj vezi vrlo dragocjeno", rekla je iznimno Chase u svibnju za Nylon.

image

Pete Davidson

Nbc/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/backgrid/backgrid Uk/profimedia

No, kako piše Daily Mail, sve je krenulo nizbrdo, kada se Pete u lipnju zabio svojim automobilom u bočnu stranu kuće na Beverly Hillsu s Chase na suvozačkom mjestu. Osuđen je na društveno koristan rad i ponovni završetak vozačke škole, a kasnije tog mjeseca prijavio se i na program za pomoć kod psihičkih problema.

Joe je pak nedavno bio s glumicom Maikom Monroe, najpoznatijom po glumi u hvaljenom horor filmu "It Follows". Njih dvoje započeli su vezu 2017. godine, a zajedno su se pojavili i u filmu "After Everything". Iako su bili nekoliko godina vrlo bliski, pojavljivanja na crvenom tepihu i viđanja u javnosti potpuno su prestala nakon ožujka 2022., što je navelo obožavatelje da nagađaju da su njih dvoje prekinuli.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 22:19