MUKU MUČILA S KILAMA

Bivša Miss Universe o djetinjstvu: ‘Bila sam ružno pače. Otac me s 10 godina stavio na dijetu‘

Moja starija sestra izgledala je poput lutke Barbie, a ja sam imala ozbiljnih problema s prekomjernom težinom, otkrila je Olivia Culpo
Olivia Culpo
 STARMAX/starmaxinc.com/Backgrid UK/Profimedia

Američka manekenka Olivia Culpo (28), koja je 2012. pobijedila na svjetskom izboru za Miss Universe, ovih dana uživa na godišnjem odmoru u luksuznom resortu u Meksiku.

Lijepa brineta na Instagramu se pohvalila atraktivnim fotografijama s plaže na kojima pozira u bikiniju i ponosno pokazuje besprijekornu liniju, no njezin nedavni intervju javnosti je otkrio dosad nepoznate detalje o Olivijinoj mladenačkoj borbi s niskim samopouzdanjem.

- Bila sam si ružna dok sam odrastala, čak sam se i u vlastitoj obitelji osjećala poput crne ovce... Moja starija sestra izgledala je poput lutke Barbie, a ja sam imala ozbiljnih problema s prekomjernom tjelesnom težinom, baš sam bila ružno pače - rekla je Culpo gostujući u podcastu "Emergency Contact", koji vode Simon Huck i Melissa Gray Washington, prenosi People.

Bivša misica otkrila je i kako ju je otac Peter stavio na dijetu kad je imala samo deset godina.

- Tata mi je zbilja nevjerojatan lik - uvijek je bio sportski tip koji trči maratone i vodi aktivan život... Upravo su me njegovi postupci naučili da nema rezultata bez ulaganja i odricanja... Danas znam da su me sve te borbe u djetinjstvu oblikovale kao osobu, pomogle su mi izgraditi samopouzdanje koje danas imam - objasnila je Olivia.

- Bila je svjesna svoje debljine, ali bez obzira na sve, znala je privući svu pažnju na sebe. A onda je s godinama postala 'pravi komad' i završila na naslovnici Sports Illustrateda. Tako se to radi! - rekla je ponosno manekenkina sestra Aurora Culpo, koja je također bila gošća u spomenutom podcastu.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 10:54