IDU NA SUD

Bivša menadžerica tuži slavnog pjevača: ‘Zbog mene je zaradio milijune, a sad mi namjerno ne da moj dio kolača‘

Drucker sada tuži pjevača za tri milijuna dolara, plus sudska odšteta

Ricky Martin

 Nina Zotina/Sputnik Via Afp

Bivša poslovna menadžerica slavnog pjevača Rickyja Martina tvrdi da joj je pop zvijezda dužna milijune dolara, a sada je podnijela tužbu pokušavajući dobiti dio tog kolača jer vjeruje da ima pravo na taj novac, prenosi TMZ. Navodi da joj je on 'potpuno i zlonamjerno odbio platiti' tri milijuna dolara.

U pravnim dokumentima Rebecca Drucker navodi da je zastupala pjevača od 2014. do 2018. godine, te da ju je on ponovno angažirao nakon dvogodišnje pauze, točnije u svibnju 2020., kada su njegov 'osobni i profesionalni život bili u apsolutnom previranju'.

image

Ricky Martin

Jb Lacroix/Full Picture Agency Via Afp

Kaže da mu je ona dovela i život i karijeru u red, rješavala njegove ugovore vezane uz snimanja pjesama, turneje i dogovarala sponzorstva te mu je pomogla da zaradi milijune dolara na svojoj nedavnoj sjevernoameričkoj turneji s kolegom Enriqueom Iglesiasom.

Također tvrdi da ga je upravo ona zaštitila 2020. kada mu je prijetio prekid karijere, angažiravši vrhunske odvjetnike koji su riješili stvar, a Ricky je iz cijele priče izašao neoštećen.

Drucker navodi i da joj nije dao proviziju u iznosu od tri milijuna dolara na početku njegove karijere. Izjavila je da je manipulirao njome i lagao joj, što ju je na kraju prisililo da odustane od suradnje u travnju ove godine. Kada je ustrajala u tome da dobije svoj novac, Martin joj je navodno počeo prijetiti kako bi je ušutkao i zahtijevao je da potpiše ugovor o tajnosti, što je ona odbila.

Drucker sada tuži pjevača za tri milijuna dolara, plus sudska odšteta. TMZ je pokušao kontaktirati pjevača, no za sada se on nije oglasio po tom pitanju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:17