REBECCA LOOS

Bivša ljubavnica uzvraća udarac Beckhamovima: ‘Prestani glumiti žrtvu, Davide! Sve je istina‘

‘To sve izgleda tako da on sebe predstavlja kao - ‘jadni ja‘. On mora preuzeti odgovornost‘, kaže Rebecca Loos

Rebecca Loos

 Uppa/photoshot/Avalon/Profimedia/Uppa/photoshot/avalon/profimedia

Jedna od najpoznatijih (navodnih) ljubavnica na svijetu, Rebecca Loos, koju se povezivalo s engleskim nogometašem Davidom Beckhamom, odlučila je da više neće šutjeti! Loos je optužila nogometnu zvijezdu da je igrao na kartu žrtve dok je govorio o njihovoj navodnoj aferi u svom novom dokumentarcu ‘Beckham‘, koji je odnedavno dostupan na Netflixu.

“Razumijem da ima imidž koji mora sačuvati, ali on sebe prikazuje kao žrtvu i čini sve da ja izgledam kao lažljivica, kao da sam ja izmislila te priče,” rekla je bivši suradnica nogometne zvijezde za Daily Mail.

"To sve izgleda tako da on sebe predstavlja kao - ‘jadni ja‘. On mora preuzeti odgovornost", dodala je.

image

Rebecca Loos

Tracy Moreno-king/ferrari/Ferrari/Profimedia/Tracy Moreno-king/ferrari/ferrari/profimedia

Podsjetimo, Loos (46) je u intervjuu iz 2004. tvrdila da su ona i tadašnji igrač Real Madrida imali ljubavnu aferu iza leđa njegove supruge Victorije Beckham. Čak je otišla toliko daleko da je tvrdila da su se često seksali - ali samo kad je on inicirao.

"Morate zapamtiti, on je oženjen čovjek. Što ako je na ručku s Victorijom? Morala sam čekati da on dođe k meni", rekla je u intervjuu za Sky News. David je pak zanijekao bilo kakve tvrdnje o nevjeri i nastavio dalje sa svojim životom, ali iza zatvorenih vrata njegov je brak jako patio zbog tračeva o ljubavnoj aferi.

image

Victoria Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Iskreno, ne znam kako smo to preživjeli", rekao je Becks (48) u dokumentarcu, dok je njegova 49-godišnja supruga Victoria sjedila pokraj njega.

"Victoria mi je sve na svijetu. Vidjeti je tako povrijeđenu bilo je nevjerojatno teško, ali mi smo oboje borci. Morali smo se boriti jedno za drugo i za našu obitelj. Ono što smo imali bilo je vrijedno borbe", rekao je bivši nogometaš.

Loos smatra da David, dok govori o navodnoj aferi u dokumentarcu, ‘neizravno sugerira‘ da je ona ta koja je ‘natjerala Victoriju da pati‘.

image

David Beckham

Netflix/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Netflix/backgrid/backgrid Uk/profimedia

"Da, priče su bile užasne, ali su istinite. On u dokumentarcu govori o tome da je to u konačnici njegov privatni život, drži to za sebe. Smatram da je jedna stvar zadržati svoj privatni život za sebe, a druga je stvar obmanjivati javnost", komentirala je Loos.

Ona danas radi kao medicinska asistentica i živi u Norveškoj, a kaže da je jedini razlog zbog kojeg je odlučila komentirati dokumentarac taj što osjeća da se treba braniti. "Ja također imam obitelj i djecu, koja također imaju Google i također mogu gledati dokumentarce", komentirala je za Daily Mail.

"I želim da znaju da je njihova majka bila dovoljno hrabra da se suprotstavi i da se zauzme za istinu", dodaje.

Wellness influencerica ima dva sina s norveškim liječnikom Svenom Christjarom Skaiaom za kojeg se udala 2012. godine.

image

Rebecca Loos

Planet Photos/Planet/Profimedia/Planet Photos/planet/profimedia
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. ožujak 2024 19:34