BIT ĆE ‘INFORMATIVNA‘

Bivša ljubavnica Miroslava Ilića ne staje: ‘Objavit ću knjigu o pikanterijama sa suđenja, zagorčavao mi je život!‘

Proces između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović obnovljen je jer je presuda da je pjevač otac njezina sina ukinuta u siječnju

Mirjana Antonović i Miroslav Ilić

 Facebook/Cropix/

Legendarni srpski pjevač Miroslav Ilić ponovno neće mirno spavati jer njegova bivša ljubavnica Mirjana Antonović planira objaviti knjigu u kojoj će objaviti sve pikanterije sa suda. Oni već osam godina, naime, vode tešku sudsku bitku u kojoj ona želi dokazati da je on otac njezina djeteta Devina Antonovića. Mirjana i Ilić bili su u vezi prije 30-ak godina.

"Miroslav me prvo tužio za proganjanje, pa onda za odavanje informacija sa suda. I jedno i drugo se završilo u moju korist. Platila mi je država sve troškove", rekla je Antonović, prenosi Informer.

image

Mirjana Antonović

Facebook/

"Želja mi je bila napisati knjigu o zdravlju i održavanju mladosti, ali ću ipak morati napisati informativnu knjigu o ovim zbivanjima sa suda kada se sve završi. Jer to što se meni događa ne može se izmisliti. Kada se suđenje završi, izdat ću knjigu. Tu ću otkriti sve pikanterije koje su mi se događale tijekom sudskog procesa, što je Miroslav radio Devinu i meni, kako nam je takoreći zagorčavao život. Što da kažem osim da nije tragično, bilo bi komično", rekla je Antonović za Informer.

image

Miroslav Ilić

Sandra Simunovic/cropix/

Proces između Miroslava Ilića i Mirjane Antonović obnovljen je jer je presuda da je pjevač otac njezina sina ukinuta u siječnju ove godine, prenosi srpski medij.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 08:39