LIDIJA POPOVIĆ

Bivša djevojka Novaka Đokovića stiže u Hrvatsku: Nazivaju je ‘srpskom J.Lo‘, a evo čime se danas bavi

Lidiju na Instagramu prati preko 2 milijuna ljudi i navodno po nastupu zaradi i preko 30 tisuća eura

Lidija Popović

 /Instagram/ Lady Lee official

Lidija Popović, bivša djevojka Novaka Đokovića, sada je DJ-ica i nastupa pod umjetničkim imenom Lady Lee, a stiže na Sea Dance in Exile u Malinskoj na otoku Krku.

Lidija je prethodnih godina bila zanimljiva javnosti diljem regije. Nazivali su je "srpskom J. Lo", a 2003. godine se pisalo da je kao 15-godišnjakinja snimljena u jednom noćnom klubu s njemačkim nogometnim reprezentativcem Lotharom Matthaeusom. Ipak, najviše pozornosti privukla je svojom navodnom vezom s Novakom Đokovićem.

Navodno, ova ljubav je trajala jako kratko, a dogodila se u tinejdžerskim godinama, prije nego što je Novak upoznao sadašnju suprugu Jelenu.

"Novak je predivan u svakom smislu te riječi. To što smo mi imali ostaje u dalekoj prošlosti, a ja o njemu imam samo riječi hvale. Nama su se putevi razišli, u tome nema ništa loše, a danas se ne čujemo. Svatko ima svoju karijeru, non-stop smo na nogama, ali se svakako rado sjetim tog perioda, volim pamtiti lijepe stvari", rekla je jednom prilikom Lidija za srpske medije.

"Nole je u vrijeme naše veze uvijek bio pažljiv i nasmijan. Sada nosi veliki teret na leđima kao slavan muškarac u svijetu sporta. I, ne, nije bio papučar. Bio je društven i džentlmenski nastrojen dečko, takvog ga se barem ja sjećam", dodala je.

Danas je Lidija uspješna i za DJ pultom i na Instagramu gdje je prati preko dva milijuna ljudi, a navodno po nastupu zaradi i preko 30 tisuća eura.

Inače, ranije je najavljeno da deveto izdanje Sea Dance festivala neće biti organizirano u Crnoj Gori, a specijalna edicija pod simboličnim sloganom Sea Dance in Exile bit će održana od 17. do 19. kolovoza u klubu Diamond u Malinskoj na otoku Krku.

Program će 17. kolovoza otvoriti Willy William uz podršku Lady Lee, Viiita i Vanjanje. Dan nakon za pult Diamonda stiže Fedde Le Grand praćen s Mikom Valeom, Yakkom i Dominikom, dok će završne večeri, 19. kolovoza, nastupati brazilski glazbenik Alok uz kojeg nastupaju duo Vanillaz, Ryu & Dante te Dominique i Vanjanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:42