‘DAJTE OHLADITE!‘

Bivša članica Destiny‘s Childa brani repera koji je premlatio Rihannu: ‘I on zaslužuje milost i oprost‘

Pjevačica Kelly Rowland prekorila je publiku koja je na dodjeli Američkih glazbenih nagrada izviždala Chrisa Browna

Kelly Rowland 

 Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP

Kelly Rowland (41) stala je u obranu Chrisa Browna (33) nakon što je reper izviždan tijekom dodjele Američkih glazbenih nagrada u Los Angelesu.

- I on zaslužuje milost i oprost... Svima treba oprostiti, pa tako i njemu - rekla je pjevačica nakon što je prekorila publiku koja je izviždala Chrisa, koji je osvojio nagradu za najboljeg muškog R&B izvođača, iako nije bio prisutan na ceremoniji.

- Vjerujem da je milost vrlo stvarna, svi trebamo dozu te milosti. Prije nego što upremo prst u bilo koga, trebali bismo shvatiti koliko smo zahvalni za svaki trenutak koji imamo. Važno je zapamtiti da smo svi ljudi, svima treba oprostiti jer svi na neki način nekad pogriješimo - izjavila je Kelly, a prenosi Daily Mail.

image

Chris Brown i Rihanna

ROBYN BECK/AFP

Dok je bivša članica benda Destiny‘s Child proglašavala Chrisa pobjednikom, dvoranom su se prolomili zvižduci, pa je pjevačica publici poručila da "ohladi", nakon čega je krenula hvaliti Browna zbog njegova doprinosa glazbi.

- Chris Brown večeras nije ovdje pa ja prihvaćam ovu nagradu u njegovo ime. Oprostite... Opustite se... Ali htjela sam reći Chrisu - puno ti hvala što stvaraš sjajnu R&B glazbu, hvala ti što si nevjerojatan izvođač. Ja ću uzeti ovu nagradu i donijeti je tebi. Volim te. Čestitamo ti! I čestitam svima koji su bili nominirani u ovoj kategoriji - izjavila je Rowland.

Inače, reper se prije nekoliko dana požalio kako su mu bez ikakva suvisla objašnjenja otkazali nastup na dodjeli Američkih glazbenih nagrada, gdje je trebao izvesti niz pjesama u čast pokojnog kralja popa, Michaela Jacksona.

Podsjetimo, Chris je 2009. pretukao tadašnju djevojku Rihannu (34), koja je zbog težine ozljeda morala biti hospitalizirana. Poslije se viđao s manekenkom i glumicom Karrueche Tran (34), koja ga je 2017. također optužila za obiteljsko nasilje.

image

Karrueche Tran

Image Press Agency/NurPhoto/NurPhoto via AFP
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 14:07