REBECCA LOOS

Bivša Beckhamova ljubavnica: ‘Sinovi znaju da je mama pozirala gola za Playboy i bila nestašna‘

Donosila sam puno loših odluka, vjerovala krivim ljudima koji su me iskoristili zbog gledanosti i reputacije, kaže Rebecca Loos
Rebecca Loos 
 Tracy Moreno-king/ferrari/Ferrari/Profimedia

Sjećate li se Rebecce Loos? Početkom 2000-ih htjela je biti model, a onda je 2004. godine uzdrmala svijet slavnih tvrdnjom kako je imala četveromjesečnu aferu s oženjenim Davidom Beckhamom (45), za kojega je tad radila kao osobna asistentica.

Bivši nogometaš i njegova supruga, pjevačica i modna dizajnerica Victoria (46), ostali su zajedno i uspješno se oporavili od skandala, a 43-godišnja Loos iskoristila je svojih pet minuta slave, pozirala za Playboy i postala reality zvijezda. Sudjelovala je u showovima "Celebrity Love Island", a u "Farmi" je zgrozila javnost kad je ručno zadovoljila prasca.

Beckham je oštro demantirao Rebeccine navode o preljubu, ona je zbog svega vrlo brzo ostala bez posla, ali svoju priču uspješno je prodala medijima.

Brineta danas uživa u mirnom obiteljskom životu u Norveškoj, u braku je s liječnikom Svenom Christjarom Skaiaajom s kojim ima sinove Magnusa (11) i Liama ​​(9), vegetarijanka je, obožava jogu, tečno govori norveški jezik, radi u centru za testiranje za covid-19 i namjerava se dodatno školovati te postati medicinska sestra jer, kaže, voli pomagati drugima i osjećati se korisno.

U razgovoru za britanski OK! priznala je kako se tijekom pojedinih nastupa u reality showovima osjećala kao da su je iskoristili zbog gledanosti i reputacije, ali unatoč žaljenju zbog postupaka iz prošlosti, Rebecca ističe kako ništa ne skriva od svoje obitelji, a sa sinovima iskreno razgovara o svemu što je radila prije nego što je postala majka.

- Vrlo sam otvorena. Moji dječaci znaju da je mama pozirala gola za Playboy, svjesni su da imam i svoju nestašnu stranu! Naravno da se kajem zbog mnogočega, donosila sam puno loših odluka, vjerovala ljudima kojim nisam smjela vjerovati...

Nekad sam izlazila iz kuće u 21 sat i vraćala se doma u 6 ujutro. Sad sam u krevetu do 21 sat i ustajem u 6! Bila je to lijepa faza u mojim kasnim dvadesetima, čovjek se stalno razvija i mijenja - rekla je Loos, koja je supruga Svena upoznala 2008. u realityu "71 Degrees North". On je radio kao medicinski liječnik na setu, a zaljubili su se nakon što je ona izbačena iz showa.

- Naletjela sam na njega u zračnoj luci, razgovarali smo i kliknuli, ostalo je povijest - prisjetila se Rebecca, koja se u Norvešku preselila kad je ostala trudna s prvim sinom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:19