MOGU LI SE OTAC I KĆI POMIRITI?

BIT ĆE NA 240 KILOMETARA UDALJENOSTI OD OCA, HOĆE LI GA POSJETITI? Vojvotkinja Meghan otputovala na druženje s prijateljima, planira posjetiti i majku

 Profimedia, Zuma Press - News

Uoči prvog službenog kraljevskog putovanja vojvotkinje i vojvode od Sussexa tijekom kojeg će posjetiti Australiju, Novi Zeland, Fiji i Kraljevinu Tongu, vojvotkinja Meghan otputovala je u Toronto, a navodno planira i posjetiti majku Doriju Ragland u Kaliforniji.

Prema pisanju The Mirrora, Meghan će u Kanadi posjetiti svoju prijateljicu Jessicu Mulroney i njezinog muža Bena, inače sina bivšeg kanadskog premijera Briana Mulroneyja. Meghan i Jessica prijateljice su već neko vrijeme, a Jessica je čak bila neslužbena Meghanina kuma na nedavnom kraljevskom vjenčanju. Osim Mulroney, Meghan bi u Torontu trebala posjetiti i prijatelje koje je stekla tijekom šestogodišnjeg rada na seriji Face.

Royal Central piše da Kensingtonska palača pisanim putem obavijestila zrakoplovnu tvrtku Air Canada da se Meghan tijekom leta ne smije ni uznemiravati ni fotografirati.

Nakon što posjeti Toronto, Meghan bi se trebala zaputiti u Kaliforniju gdje će se prema pisanju The Mirrora prvi puta nakon vjenčanja za Harryja susresti s majkom Dorijom.

Meghan će dolaskom u Kaliforniju od svog otuđenog oca Thomasa Marklea koji živi u mjestu Rosarito u Meksiku biti udaljena oko 240 kilometara, no u ovom trenutku nije poznato hoće li se vojvotkinja od Sussexa sastati sa svojim ocem.

Markle taj hipotetski susret još nije komentirao, a izvori iz kraljevske obitelji kažu da se pomirdbe s Thomasom neće biti sve dok on ne prestane s napadima na svoju kćer i ostatak kraljevske obitelji.

"Meghan je proteklih nekoliko tjedana bila pod velikim stresom i nitko ne želi da se ova saga nastavi. Nadam se da će uspjeti riješiti trenutno situaciju s ocem, a povratak svojim korijenima na nekoliko dana može joj samo dobro doći", rekao je izvor iz kraljevske obitelji. "Vrijeme će pokazati hoće li (Meghan i Thomas) uspjeti ostvariti ikakav odnos, no njega sigurno neće biti dokle god joj on nanosi bol."

Podsjećamo, Markle je više puta javno istupio kako bi kritizirao svoju kćer, a u jednom od posljednjih je ustvrdio da ona ne bi bila ništa bez njega i usporedio je kraljevsku obitelj sa scijentolozima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
12. svibanj 2024 03:00