SESTRA SLAVNOG PJEVAČA

Bila je jedna od nasljednica 97 milijuna, a nakon smrti ostavila je samo imanje vrijedno ‘mizernih‘ 6 milijuna funti

Kada je legendarni pjevač preminuo, Melanie je sa sestrom Yiodom nasijedila njegovo bogatstvo od 97 milijuna funti

George Michael 2007.

 Evert Elzinga/Afp

Sestra legendarnog pjevača Georgea Michaela ostavila je iza sebe imanje vrijedno šest milijuna funti, nakon što je umrla bez oporuke.

Smatra se da je bogatstvo pokojnog pjevača koje se procjenjuje na 97 milijuna funti podijeljeno između njegovih starijih sestara, 63-godišnje Yiode i Melanie Panayiotou, koja je preminula na Božić 2019. u dobi od 59 godina.

Pjevačeva sestra, koja je bila frizerka, umrla je od dijabetičke ketoacidoze, komplikacije uzrokovane nedostatkom inzulina i visokim šećerom u krvi.

U svojim posljednjim godinama života, Melanie, koja se nikada nije udala niti imala djecu, navodno se potpuno osamila nakon što je njezin brat preminuo točno tri godine prije nje, na Božić 2016. u dobi od 53 godine.

Osim što je s njim putovala svijetom, početkom 90-ih godina postala je stalna pojava na sceni londonskih noćnih klubova. Međutim, kao i njezin brat, bila je shrvana smrću njihove majke Lesley 1997. godine.

Kada je Michael kasnije započeo bitku s drogom i alkoholom, posvetila se tome da spriječi njegove ovisnosti, no kako navode izvori, bila je potpuno slomljena što nije uspjela u tome.

Nakon što je preminula 2019., objavljeno je da će biti pokopana uz bratov neobilježeni grob na groblju Highgate, gdje je također pokopana njihova majka. Njihov otac, Kyriacos ‘Jack‘ Panayiotou, još je živ, zajedno sa starijom sestrom Yiodom.

Izvor je tada rekao da će Melanie dobiti nadgrobni spomenik, za razliku od Michaela, jer njegova obitelj nije željela da to postane meka za obožavatelje.

Nakon Michaelove smrti, njegove dvije sestre i bratić Alex Georgiou upali su u svađu s pjevačevim partnerom Fadijem Fawazom (49) oko njegova imanja. Fawaz, bivši frizer iz Libanona, našao je Michaelovo tijelo u njegovom domu 25. prosinca 2016. Međutim, Michael, čije je pravo ime Georgios Kyriacos Panayiotou, nije ostavio Fawazu ništa u svojoj oporuci vrijednoj 96,7 milijuna funti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 22:40