OSVETA BIVŠE

Bijesni fanovi Britney Spears ne daju mira Jessici Biel: ‘Što si uopće vidjela u Justinu?‘

Američka glumica Jessica Biel ograničila je komentare na svom Instagramu

Jessica Biel i Justin Timberlake

 Jonathan Paciullo/Sipa Press/Profimedia/

Američka glumica Jessica Biel ograničila je komentare na svom Instagramu nakon što su je obožavatelji Britney Spears osudili jer se udala za navodnog "varalicu" Justina Timberlakea. Glumica je u petak isključila hejtere nakon izlaska Britneyinih memoara "The Woman in Me", koji sadrže nekoliko bombastih otkrića o trogodišnjoj vezi pjevačice s Justinom, pjevačem benda ‘N Sync. U knjizi je pjevačica otkrila kako je pobacila dok je bila s Timberlakeom jer on "nije želio biti otac".

Nadalje, 41-godišnja Spears tvrdi da je glazbenik s kojim je hodala od 1999. do 2002. imao i aferu s "vrlo popularnom" neidentificiranom ženom. Nakon što je Timberlake (42) isključio komentare na svim svojim društvenim mrežama u četvrtak, obzirom da su ga danima napadali obožavatelji Spears, ljudi su svoj bijes počeli iskaljivati ​​na njegovoj 41-godišnjoj supruzi. Među komentarima Bieline posljednje objave na Instagramu, koja datira od 21. kolovoza, okupila se masa bijesnih članova "Britneyine vojske" jer je navodno "odbacila" traume koje je Spears proživjela tijekom njezine veze s Timberlakeom.

image

Britney Spears

"Kako još uvijek možeš biti u braku s muškarcem koji je uništio psihološku dobrobit (njegove) bivše djevojke?" napisala je jedna osoba. "Nikad nisam razumio što si vidjela u Justinu", dodao je drugi, na što se treći nadovezao: "Zašto ostaješ s njim?", ili pak: "Tvoj muž je smeće".

U međuvremenu je nekoliko drugih pohrlilo u obranu majke dvoje djece i prekinulo "uznemiravanje".

"Uzeo si vremena pronaći njezinu stranicu i dati ovaj komentar? Kako išta od ovoga utječe na tebe osobno? Svi me ubijate!!", napisao je jedan obožavatelj. "OMG, prestanite napadati njegovu ženu!!! Ona nije ništa učinila, ostavite Jessicu na miru", dodao je drugi.

Timberlake se još nije osvrnuo na tvrdnje u Spearsinom bestseleru, ali navodno "nije nimalo sretan" zbog toga.

"Justin uopće nije kontaktirao Britney vezano za bilo koji dio iz memoara i nema namjeru jer joj nema ništa za reći", rekao je insajder za Daily Mail u utorak. Izvor je nadalje rekao da unatoč tome što je Britney to napisala ‘iz svoje prespektive‘, on navodno "nije OK s tim". Dapače, memoari su navodno uništili i proslavu pjevačeve 11. godišnjice braka s Biel 19. listopada.

Inače, Jessica i Justin su se vjenčali u listopadu 2012. i imaju dva sina: Silasa (8) i Phineasa (3).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 04:41