BEST WING I NEVER HAD

Beyonce potrošila vrtoglavu svotu novca na - piletinu: Pogledajte što je sve naručila, nitko nije ostao gladan!

Dok Beyonce i njezin suprug Jay Z nižu velike financijske izdatke, Renaissance World Tour niže financijske uspjehe

Beyoncé na ”RENAISSANCE WORLD TOUR” 10. svibnja 2023. u Stockholmu

 Z.j/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Z.j/backgrid/backgrid Uk/profimedia

Beyonce (41) je svojoj ekipi na glazbenoj turi Renaissance naručila grillanu piletinu u peri-peri umaku iz restorana nakon svog nastupa na Murrayfieldu u Škotskoj. Narudžba je sadržavala 110 pilećih burgera, 90 tortilja i 9 pilećih bataka za što je račun iznosio vrtoglavih 1800 funti. Pjevačica se pobrinula da svi u timu uživaju u hrani tako što je naručila i vegetarijanske opcije i puno začina. Narudžba je glasila na pravo ime pjevačice i njezin tim se nije trudio tajiti ovu narudžbu.

Ali ne plaća samo Beyonce visoke račune, već i njezin suprug, američki reper, Jay Z (53) upravo je kupio s pjevačicom najskuplju kuću u Kaliforniji za 200 milijuna dolara.

Beyonce je objavila ranije ovog tjedna fotografiju sa suprugom netom nakon što je objavila iznenađenje svojim obožavateljima – remix njezina hita „America Has A Problem” s Kendrickom Lamarom.

Na fotografiji na Instagramu Beyonce nije napisala opis, ali luksuzne fotografije govore tisuću riječi. Beyonce je odjenula crnu kratku haljinu otvorenih ramena sa sjajnim kamenčićima i odgovarajućom torbicom. Izgled je upotpunila glamuroznim valovima na dugoj kosi i svečanom šminkom. Njezin suprug nosio je crne hlače, košulju i kaput na koje je obuo bijele tenisice i zbog odabira tih boja pristajao uz elegantnu partnericu.

„Dva kamena i vjerojatno mogu otplatiti svoj studentski kredit”, našalila se obožavateljica primijetivši luksuz kojim odiše Beyonceina haljina.

Podsjećamo, Beyonce je započela svoju glazbenu turneju Renaissance nastupima u Stockholmu, Briselu, Cardiffu i Edinburghu, a obožavatelji su uznemireni zbog manje plesnih pokreta nego inače i zbog manje energičnosti u nastupima po kakvima je pop zvijezda poznata, iako oduševljeni su glazbom, scenom i spektakularnom odjećom.

Procjenjuje se kako ova tura Beyonce može biti financijski uspješnija od fenomenalne i rekordne ture Taylor Swift, Eras Tour, za ogromnih 600 milijuna dolara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 00:27