OTKRIVENI DETALJI

Balašević obitelji ostavio tajno oproštajno pismo s uputama: ‘Kad sam to dobila, nisam željela čitati‘

Sadržaj oproštajnog pisma nikada neće biti objavljen, ali Balaševićeva kći Jelena otkriva kako je do njega došlo

Đorđe Balašević

 Goran Mehkek/Cropix

Obitelj neprežaljenog glazbenika Đorđa Balaševića otkrila je da im je on tri mjeseca prije svoje smrti ostavio oproštajno pismo, a doznalo se i što je u njemu poručio svojoj supruzi i djeci.

Olivera, Beba i Aleksa Balašević gostovali su u emisiji "TV lica kao sav normalan svet" i ispričali da im je Balašević u studenom prošle godine poslao mail kojim se oprostio od njih. Sadržaj nikada neće biti objavljen, ali je njegova kći Jelena otkrila kako je do toga došlo.

image

Đorđe Balašević

Dorian Horvat/Cropix

"S obzirom na to da je Đole gledao na život s puno humora, on je prošlog studenog napisao nama jedno pismo, tj. mail. Mi smo se tada družili i viđali svaki dan. Želio je da nešto bude zapisano. Ne mislim ja nigdje otići, govorio je", prisjetila se glazbenikova kći.

"To nije bio popis zahtjeva, već kao Kiplingova pjesma. Neće nikada biti objavljena, jer je to nešto između njega i nas. Kad sam to dobila, nisam željela pročitati. Sve nas je pripremio na to. Jedna od poruka bila je o tome kako da se ponašamo kad 'plotun bljuvotina' krene na njegovu obitelj, govorio je kako da se odnosimo prema njegovom autorstvu. Mi samo to sada provodimo, kao čovjeku koji nam je ispunjavao sve želje", dodala je, prenosi Nova.rs.

Balašević je preminuo 19. veljače u 68. godini. Liječio se od komplikacija covida-19, a prije toga je primljen na infektivnu kliniku zbog upale pluća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:13