NAKON KRISTININE SMRTI

Baka Prase odselio iz Srbije: ‘Dobivao sam prijetnje smrću, sad tražim posao jer više nemam sponzore‘

Preselio se nakon smrti Kristine Đukić Kike, o kojoj je snimao priloge i prozivao je na račun fizičkog izgleda te je vrijeđao

Baka Prase

 Screenshot Youtube

Jedan od najpoznatijih srpskih YouTubera Bogdan Ilić, poznatiji kao Baka Prase, preselio se iz Srbije nakon smrti YouTuberice Kristine Đukić Kike, o kojoj je snimao priloge i prozivao je na račun fizičkog izgleda te je nazvao raznim uvredama, a zbog čega je na kraju bio i priveden na saslušanje.

Baka Prase sada je objavio putem svog YouTube kanala da je preselio u Amsterdam.

"Otišao sam iz Srbije, vrlo vjerojatno trajno. Dobivao sam prijetnje od toga da će me prebiti do toga da će me ubiti. Jednostavno se nisam mogao nositi s tim pritiskom. Preselio sam se u Amsterdam. Trenutno sam u stanu kod mame i tate. Prodao sam Ferrari i kupio stan u Amsterdamu. Dok mi se stan ovdje sređuje živim kod mame i tate", rekao je YouTuber.

"Nisam se više mogao nositi s tim. Gdje god idem, ljudi me gledaju, tko zna što tko misli zbog svega što je bilo. Ljudima nije bitno jesam li kriv ili ne za bilo što, samo me žele napadati i optuživati. Ne znam što će dalje biti, nemam nikakav plan. Ne znam hoću li snimati za YouTube. Ne osjećam više kao da želim snimati, a drugo, moram početi raditi neki običan posao i zaraditi za život ovdje, s obzirom da je ovdje život skup. Neću snimati za YouTube jer mi oduzima puno vremena, jer ne zarađujem više ništa zbog toga što više nemam ni sponzore, nikakvu zaradu, ni monetizaciju, sve mi je ukinuto", rekao je među ostalim u najnovijem videu.

Na društvenim mrežama mnogi su ga optužili da je bio predvodnik u cyberbullyingu, a nakon tragične smrti Kristine Đukić Kike, pokrenuta je peticija za zabranu daljnjeg emitiranja videa Bake Prase na YouTubeu "zbog vrijeđanja drugih youtubera i korisnika YouTuba".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 05:39