GORKO-SLATKE NOVOSTI

Baby boom u popularnom girl bendu: Pjevačice jedna drugu zasjenile vijestima dok se bend raspada

‘Ja + on = ti. Jedva čekamo da te upoznamo Ox‘. napisala je 27-godišnjakinja na Instagramu uz fotografije svog trudničkog trbuha
Little Mix
 Instagram

U trenutcima kada slavni britanski glazbenik Zayn Malik (28) uživa sa svojom kćerkicom, veselja ne nedostaje ni u životu njegove bivše zaručnice, pjevačice Perrie Edwards. Iako se dugo šuškalo da ona pati zbog prekida s bivšim članom One Directiona, izgleda da to ipak nije točno.

Zvijezda britanske pop grupe Little Mix, 27-godišnja Perrie podijelila je sa svojim pratiteljima sretnu vijest. Očekuje dijete s nogometašem Alexom Oxladeom-Chamberlaineom (27), a na Instagramu je već podijelila prve fotografije trudničkog trbuha.

- Tako sam sretna zbog ovog ludog putovanja sa svojom srodnom dušom. Ja + on = ti. Jedva čekamo da te upoznamo Ox! - dodala je Perrie u opisu fotografije tako otkrivši da nosi dječaka kojem su ponosni roditelji odlučili nadjenuti neobično ime.

Perrie je tako ovom viješću zasjenila svoju kolegicu iz benda. Naime, svoju je sretnu vijest objavila tek nekoliko dana nakon što je to isto učinila i Leigh-Anne Pinnock (29).

Podsjetimo, Perrie je ranije bila zaručena za Zayna Malika, tadašnjeg člana britanskog boybanda One Direction, s kojim je vezu započela 2012. godine, no prekinuli su 2015. godine. Upravo je u danima njihove veze doživjela najveću slavu i došla u fokus javnosti.

Sadašnji partner, Alex Oxlade-Chamberlain igrač je engleskog Liverpoola, a par je potvrdio vezu u siječnju 2017. godine.

U javnosti su se prvi put pojavili mjesec dana kasnije na dodjeli BRIT awards kada je Perrie s grupom Little Mix osvojila nagradu za najbolji britanski singl s pjesmom “Shout out to My Ex”, koja je navodno upućena upravo Zaynu.

Popularna četvorka koju čine Perrie Edwards, Leight-Anne Pinnock, Jade Thirlwall i Jesy Nelson formirana je tijekom “X Faktora” 2011. godine.

Lani u prosincu jedna od članica, Jesy Nelson odlučila je napustiti grupu zbog očuvanja svog mentalnog zdravlja te kaže da je došlo vrijeme da posveti više vremena sebi, umjesto da stalno usrećuje druge.

- Na mene su gledali kao na onu pretilu, onu debelu u grupi - rekla je Nelson za Cosmopolitan objasnivši razlog svoje odluke.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 07:19