IMAO VRAŠKE SREĆE

Avion se zapalio i srušio u neposrednoj blizini seoskog imanja popularnog pjevača

Pilot je, nažalost, poginuo na licu mjesta. Glazbenik Rag‘n‘Bone Man u trenutku nesreće bio je kod kuće
Rag'n'Bone Man
 Ana M. Wiggins/BACKGRID/Backgrid UK/Profimedia

Britanski pjevač Rag'n'Bone Man za dlaku je izbjegao katastrofu nakon što se avion u utorak srušio u polje u neposrednoj blizini njegove kuće u Heathfieldu u Istočnom Sussexu. Kako piše Daily Mail, pilot lakog zrakoplova preminuo je na licu mjesta.

Hvaljeni 35-godišnji glazbenik, pravoga imena Rory Graham, u trenutku nesreće bio je na imanju, najvjerojatnije baš u kući, a očevici kažu kako se avion zbog kvara na motoru zapalio u zraku neposredno nakon polijetanja s piste. Kad je počeo ponirati, bio je udaljen svega 300 metara od pjevačeve kuće.

- Ovo je strašna tragedija... Svi su očajni i tužni zbog pogibije pilota i obitelji koja je ostala iza njega... Ovo je ruralno područje, svi se znaju, mještani su u šoku - kažu svjedoci nesreće i dodaju kako Rag'n'Bone Man može samo zahvaliti Bogu što je sačuvao živu glavu.

Daily Mail piše kako je pilot pokušao sletjeti u polje neposredno ispred piste, ali srušio se nakon što su mu eksplodirala dva spremnika goriva.

Vatrogasci su na mjesto nesreće stigli u roku od pet minuta, ali nesretnom čovjeku nije bilo spasa - ostao je zarobljen u gorućoj olupini. Inače, avion je poletio s piste koju koristi škola letenja Voliamo Flying School. Podružnica za istraživanje zrakoplovnih nesreća odmah je pokrenula istragu kako bi se utvrdili svi uzroci ove tragedije.

Na istom području avionska nesreća dogodila se i 2016. godine, kad se pilot srušio na stablo. Bio je jedina osoba u letjelici i uspio je preživjeti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. svibanj 2024 09:17