FLEKSIBILNA DO KRAJA

Atraktivna pjevačica napravila show u parku! Nema tko nije bacio pogled, a ona je predano vježbala

Lijepa Nicole plijenila je poglede zahvaljujući svojoj utreniranoj figuri i sportskom outfitu, tajicama i pripijenoj majici
Nicole Scherzinger
 Mega/The Mega Agency/Profimedia

Pjevačicu i vodeću vokalisticu grupe Pussycat Dolls, zanosnu Nicole Scherzinger (42) paparazzi su uhvatili za vrijeme jutarnje tjelovježbe u jednom parku u Los Angelesu.

Sudeći prema fotografijama, pjevačica koja je rodom s Havaja, pokazala je izuzetnu fleksibilnost koju duguje redovitom vježbanju.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Lijepa Nicole plijenila je poglede zahvaljujući svojoj utreniranoj figuri koja je u sportskom outfitu, tajicama i pripijenoj majici, posebno došla do izražaja.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Da joj u vezi s ragbijaškom zvijezdom Thomom Evansom (35), s kojim se upoznala na snimanju serijala X Factor, ljubav cvjeta dokazuje i činjenica da par svaki mogući trenutak provodi zajedno, pa se tako ne odvajaju niti za vrijeme tjelovježbe.

image
Nicole Scherzinger i Thom Evans
Mega/The Mega Agency/Profimedia

Vezu su potvrdili početkom godine, a Nicole je ovog ljeta upoznala Thomove roditelje u Portugalu. Ranije ove jeseni već se šuškalo da je pjevačica trudna, no brzo je opovrgnula šuškanja.

Podsjetimo, pjevačica je, prije no što je pronašla ljubav sa sedam godina mlađim ragbijašem, dugo hodala s vozačem Formule 1, Lewisom Hamiltonom. Osim toga bila je u vezi s tenisačem Grigorom Dimitrovim.

image
Lewis Hamilton i Nicole Scherzinger
Clive Rose
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 23:11