Hathahate

Anne Hathaway objašjavala je fanovima zašto se ne može slikati sa svima. Svi ju sad napadaju!

Rasprava o videuu u kojem glumica objašnjava fanovima zašto se ne može slikati sa svima i dijeliti autograme

Anne Hathaway

 Vincenzo Landi/Ipa-agency.net/Ipa/Profimedia/Vincenzo Landi/ipa-agency.net/ipa/profimedia

Ono što jednom dospije na mrežu, nikad neće nestati. Tekst, fotografija, video pojavit će se iznenada godinu, deset ili tko zna koliko kasnije, a povratak u prošlost rijetko će izazivati zadovoljstvo. Anne Hathaway može posvjedočiti o tome. Glumica koju su mnogo puta opisali kao otresitu i neugodnu prema fanovima, ciklički postane tema dana na društvenim mrežama, kada netko/nešto iz internetskog skladišta izvuče filmić u kojem Anne odbija slikati se s obožavateljima.

image

Anne Hathaway

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Video se prvi put pojavilo na X-u, bivšem Twitteru. 2022. godine. Kamera je tada snimila glumicu u Valentinovoj mini-haljini sa šljokicama ružičaste, Valentino PP boje i ružičastim platformama iste modne kuće s vrtoglavo visokom petom te malenom torbicom iste boje u razgovoru s fanovima. Dogodilo se to u Rimu, nakon Valentinove haute couture revije.

Glumica se obratila okupljenoj gomili obožavatelja i zamolila ih na talijanskom da se smire, utišaju, što je dodatno naglasila gestom.

- Ne mogu se slikati sa svima, ali stat ću ovdje i mahnut ću, ako želite snimiti fotografiju. Ne mogu davati autograme, previše vas ima. - rekla je Anne - Žao mi je, no ako želite nešto imati, mahnut ću, hvala vam na razumijevanju.

Nakon toga se ispričala još jednoj upornoj obožavateljici što se ne može slikati s njom, jer će to onda morati napraviti sa svakim.

Video je opet isplivao na površinu, sada na Tik Toku i izazvao raspravu među fanovima o tome je li 41.-godišnja glumica bila u pravu ili ne.

"Bila je jako pristojna. Mogla je, kao neki drugi, jednostavno nastaviti hodati i ne obratiti pažnju na njih ", napisala je jedna osoba u komentaru.

"Vrlo pristojna. Slavne se osobe uopće ne trebaju obraćati fanovima", dodala je druga.

"Barem je to napravila pristojno." kazao je treći komentator, a četvrti nadopunio "Vrlo pristojno. Mogla ih je jednostavno ignorirati."

I dok se većina fanova složila s time da nema ništa bezobrazno u ponašanju Anne Hathaway, bilo je i onih koji smatraju da je jasno pokazala da nema baš lijepo mišljenje o običnim ljudima, da ih gleda s visoka i bez poštovanja.

- S obzirom na to da joj je dugo trebalo da sve to izgovori i prekori fanovi, mogla je podijeliti koji potpis i slikati se. Nije bilo potrebe za ovim prijekorom. Bezobrazno i lažno pristojno u isto vrijeme - napisao je jedan.

image

Anne Hathaway

Mega/The Mega Agency/Profimedia/Mega/the Mega Agency/profimedia

Glumica je više puta iskreno progovorila o svojim neugodnim iskustvima s internetskim mrziteljima, mržnji koja traje godinama i čini joj se da nikad neće prestati. Čak i postoji izraz "Hathahate", spoj dijela njezina prezimena i riječi hate (mržnja) koja je bila na vrhuncu 2013. godine kada je dobila nekoliko nagrada za ulogu u filmu "Jadnici". No, s vremenom je naučila živjeti s tim.

- Činim sve što mogu da me ne plaši što bi drugi mogli reći i fokusiram se na uživanje u životu - rekla je u jednom intervjuu.

Inače, Hathaway su nahvalili članovi sindikata zaposlenika medijske kuće Conde Nast u sklopu koje su i Vanity Fair, GQ i Vogue. Oni su prošli tjedan održali štrajk zbog najavljenog otpuštanja pet posto zaposlenih i nepoštene prakse, te još niza poteza uprave. Hathaway je imala dogovoreno snimanje za Vanity Fair koje nije kršilo nikakve uvjete štrajka. No, kada su ga odlučili podržati članovi SAG-AFTRA sindikata kojem i sama pripada Anne je odlučila otići sa snimanja. Štrajkaši kažu da je glumica njihova junakinja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
03. svibanj 2024 08:29