‘NIJE BILO IZLAZA‘

Ana de Armas progovorila o propaloj vezi s Affleckom: ‘Ne želim takvu pažnju, postalo mi je previše‘

Nije voljela činjenicu da je njezina veza s bivšim dečkom bila pod budnim okom javnosti

Ana de Armas na premijeri filma ‘Blonde‘

 Andreas Solaro/Afp

Ana de Armas, glumica španjolsko-kubanskog podrijetla, nije voljela činjenicu da je njezina veza s bivšim dečkom Benom Affleckom bila pod budnim okom javnosti, prenosi US Magazine.

- Nikada nisam bila netko tko želi bilo kakvu pažnju koja se ne odnosi na moj posao. Dakle, kada pozornost nije usmjerena na moj rad, to smatram uznemirujućim. To ponašanje je neprikladno, opasno i nesigurno - rekla je 34-godišnja glumica za naslovnicu Varietyja.

image
Mega/The Mega Agency/Profimedia

- U ovoj zemlji, nemam pojma kako naći zaštitu od toga. Možda odlaskom iz zemlje - dodala je.

Podsjetimo, De Armas i Affleck prvi su put potaknuli glasine o vezi kada su viđeni zajedno na Kubi u ožujku 2020. Istog mjeseca, izvor je za US Weekly rekao da je par "sretan zajedno i da službeno hodaju". Samo godinu dana kasnije, par se rastao.

- Ben i Ana kretali su se u različitim smjerovima u svojim životima i prestali su se viđati. Njih dvoje nisu mogli riješiti svoje nesuglasice i odlučili su prekinuti svoju vezu - rekao je jedan izvor u to vrijeme. Tek prošli mjesec, glumica je progovorila o prekidu.

- Postalo je malo previše. Nije bilo izlaza - prokomentirala je de Armas, koja je ubrzo nakon prekida napustila Los Angeles.

- Budi osjećaj nečega što nemate, nešto što vam nedostaje. To je grad koji te drži tjeskobnim - opisala je.

S druge strane, Affleck je u srpnju oženio Jennifer Lopez nakon što je prethodno bio zaručen s pjevačicom od 2002. do 2004. godine. Također, 50-godišnji Ben Affleck ima troje djece iz prošlog braka s glumicom Jennifer Garner.

image

Ana de Armas na premijeri filma ‘Blonde‘

Andreas Solaro/Afp

Osim razgovora o životu pred očima javnosti, de Armas je za Variety je ispričala i o svom iskustvu snimanja filma o Marilyn Monroe u njenom novom filmu "Blonde".

- Vrlo emotivan film. Bilo je trenutaka u kojima sam mislila da možda nikada neće izaći - rekla je.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. ožujak 2024 23:19