NE ZNA SE UZROK

Američka reperica pronađena mrtva: Gangsta Boo surađivala je i s Eminemom, umrla je na Silvestrovo

Televizijska postaja Fox 13 objavila je kako je njeno tijelo pronađeno u nedjelju poslijepodne, a policija istražuje slučaj

Gangsta Boo

 Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Gangsta Boo, reperica iz skupine Three 6 Mafia, preminula je u 43. godini života, prenosi Page Six.

Smrt reperice pravog imena Lola Mitchell potvrdio je njezin kolega iz diskografske kuće, DJ Paul K.O.M., koji je objavio njenu fotografiju. Iako uzrok njezine smrti nije poznat, postaja Fox 13 u okolici Memphisa je izvijestila da je pronađena mrtva u nedjelju popodne.

image

Gangsta Boo

Goffphotos.com/Goff Photos/Profimedia/Goffphotos.com/goff Photos/profimedia

Boo je postala poznata kao članica grupe Three 6 Mafia u devedesetima, snimajući zajedno s njima njihov debitantski album "Mystic Styelz" iz 1995. kada je imala samo 15 godina. Sudjelovala je kao aktivni član grupe na sljedeća četiri albuma, a izdala je i solo ploče od kojih je najuspješnija "Inquiring Minds" iz 1998.

image

Gangsta Boo i El-P iz Run The Jewelsa

Kevin Winter/Getty Images/Profimedia/Kevin Winter/getty Images/profimedia

Boo je također surađivala s rap velikanima, uključujući Eminema, Gucci Manea i The Gamea. Prije nego što je napustila Three 6 Mafiju, pojavila se na albumu "Chyna Doll" Foja Browna iz 1999. i na znamenitom albumu OutKasta iz 2000. zvanom "Stankonia". Nastupila je na festivalu Coachella 2015. s Run the Jewels.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 02:16