PRERAČUNALA SE

Amber Heard u novim problemima: Zbog boravka u luskuznoj vili nema dovoljno novca za odštetu Deppu?

36-godišnja glumica poznata po ulozi u ‘Aquamanu‘ provela je stanke od suđenja u luksuznoj kući...

Amber Heard tijekom suđenja

 Michael Reynolds/AFP

Odvjetnik Amber Heard tvrdi da glumica nema dovoljno novca da bi platila bivšem suprugu Johnnyju Deppu 15 milijuna dolara odštete, a u međuvremenu je američki Radar otkrio da je Heard izdvajala 22.500 dolara mjesečno za boravak u vili u Virginiji tijekom sudskog procesa.

36-godišnja glumica, poznata po ulozi u "Aquamanu", provela je stanke od suđenja u kući od 1200 metara kvadratnih tijekom šestotjednog suđenja dok se borila na sudu sa svojim bivšim suprugom.

image

Amber Heard nakon presude

Shutterstock Editorial/Profimedia/

Fotografije do kojih je došao Daily Mail prikazuju luksuzan dom s dvostrukim stubištem pri ulazu, velikom dnevnom sobom te kuhinjom i još mnogo sadržaja koji je zabavljao Heard u pauzama od pravne bitke s Johnnyjem Deppom. Naime, vila u kojoj je odsjedala sadrži kino i teniski teren. Vila se nalazi svega 25 minuta od Virginije, a sadrži i osam spavaćih soba gdje su s lakoćom mogli odsjesti njezini prijatelji i obitelj.

Prema očevicima, u vili su za vrijeme suđenja odsjele njezina sestra Whitney i kći Oonagh Paige. Na imanju je viđeno i njeno osiguranje.

Elaine Bredhoft, odvjetnica Amber Heard, u četvrtak se pojavila u emisiji "Today Show" i rekla da Heard ima "izvrsne osnove" za žalbu na presudu i da to planira i učiniti.

image

Elaine Bredhoft

Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia/Nbc/today Show/Backgrid/Backgrid Uk/Profimedia

Na pitanje hoće li glumica moći platiti odštetu koju duguje Deppu nakon što je porota potvrdila njegove tvrdnje da je lagala optužujući ga za zlostavljanje tijekom njihova braka, Bredhoft je odgovorila: "Ne, apsolutno ne."

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 23:51