VRUĆI IZLAZAK

Alex Rodriguez viđen kako ljubi zanosnu plavušu nakon prekida s J.Lo, u jednom trenutku zasvirao i tamburin

Par se poljubio dok su sjedili, a nastavili su razmjenjivati nježnosti i na plesnom podiju...

Alex Rodriguez na koncertu MGK-a prošlog mjeseca

 Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia/Backgrid/Backgrid Usa/Profimedia

Alex Rodriguez, bivši dečko Jennifer Lopez, viđen je kako se ljubi s "prijateljicom" Kathryne Padgett tijekom noćnog izlaska u talijanskom Capriju ove subote, prenosi Page Six.

A-Rod i njegova nova djevojka plesali su i pjevali, a u jednom je trenutku čak i zasvirao tamburin. Rodriguez i njegova 25-godišnja plavuša prvi put su viđeni u siječnju kada se par zagrlio na utakmici doigravanja Green Bay Packersa na Lambeau Fieldu.

U to vrijeme, insajderi su rekli za Page Six da je Rodriguez još uvijek "sam", no sada se čini da je Padgett prva ozbiljnija djevojka bivšeg igrača bejzbola otkako su se on i Jennifer Lopez rastali. Par se poljubio dok su sjedili, a nastavili su i na plesnom podiju.

Rodriguez, koji je suvlasnik NBA momčadi Minnesota Timberwolves, i Padgett uočeni su na više košarkaških utakmica ove sezone zajedno. Rodriguezov popis bivših djevojaka uključuje Lopez, WWE-ovu hrvačicu Torrie Wilson, poduzetnicu Anne Wojcicki, koja "vrijedi" stotine milijuna dolara, te glumice Cameron Diaz i Kate Hudson.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. travanj 2024 23:15